Unni Natås

Autorisasjon (2009)

Venteliste

79 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Unni Natås er en av 15 fastleger i Ørsta

Siste vurderinger av Unni Natås

Trygg, kunnskapsrik og dyktig

Unni er kunnskapsrik og hjelpsom. Jeg føler meg i trygge hender når jeg får helseproblem og trenger hjelp. Fornøyd med all hjelpen jeg har fått. Hun finner alltid beste løysing for hjelpe deg på best mulig måte.

Trygg og kunnskapsrik

Tar problemer på alvor, og henviser om nødvendig. Viser at ho bryr seg om pasientane. Veldig fornøgd.

Sympatisk og dyktig

Sidan eg har flytta ein del omkring, har eg hatt mange fastlegar dei siste åra. Unni Natås er utan tvil ein av dei eg har vore mest fornøgd med. Ho er svært sympatisk og omsorgsfull, samstundes som ho er dyktig og grundig. Vil svært gjerne bytte tilbake til henne dersom eg vert buande i Ørsta igjen!

Veldig flink!

Unni Natås er særs dyktig, sympatisk og kunnskapsrik.

Fantastisk fastlege!

Natås er den beste fastlegen jeg har hatt. Hun ser sammenhengen mellom forskjellige helsefaktorer, tar pasienten på alvor og er utrolig sympatisk. Hun er streng på hva hun skriver ut av medisiner, men forklarer alltid hvorfor hun ikke imøterkommer pasientens ønske, noe som gir meg som pasient en trygghetsfølelse om at hun vil mitt beste. Natås har uten tvil vært en viktig brikke for å komme meg fra 100% sykemeldt i over et år til å være tilbake i livet på fulltid og jeg kunne ønske alle var så heldige å fikk møte en lege som henne.