Ulstein Legesenter AS

Sjøgt.1 6065 Ulsteinvik

Siste vurderinger av behandlere ved Ulstein Legesenter AS

Godt inntrykk totalt sett

Lege: Eivind Garnes Sæter Skrevet

Føler meg ivaretatt av Garnes Sæter fra de timene vi har hatt. Har henvist videre i de tilfeller det var nødvendig, og fulgt opp ved senere tilfeller hvordan det gikk på henvisningen. Mitt inntrykk er at Garnes Sæter genuint ønsker å hjelpe pasienten og er interessert i hvordan det går.

Enkel å prate med, og svært villig til å forklare og diskutere ulike alternativer. Hører etter dersom man har innvendinger eller ønsker.

Dog har det for meg vært 2-4 ukers ventetid på å få time hver gang jeg har kontaktet legesenteret.

God og tillitskapande

Lege: Karsten Nesset Melø Skrevet

Karsten er en veldig god lege som tek pasienten på alvor. Han har empati, men er også flink til å gi god informasjon.

Skuffet og sint.

Lege: Ingvill Merete Kolshus Hopland Skrevet

Forventer at en lege ikke alltid skal følge prøvesvar slavisk, men også lytte til pasienten plager og symptomer som er svært reelle, og ikke la en gå derfra med en veldig uggen følelse av å være av mindre betydning. Selv ikke en almenpraktiserende lege er ufeilbarlig, og bør vise litt ydmykhet. En går ikke til en legetime fordi det er morsomt, og for min del er tilliten borte.

Trygg, kunnskapsrik og videresender raskt når det er nødvendig

Lege: Michael Flindt Dahl Skrevet

Har vært min fastlege i over 20 år. Er svært fornøgd. Føler meg trygg ved besøk. Blir alltid tatt alvorlig. Flott servise frå alle som er på Legesenteret

Dyktig og hyggelig

Lege: Bjørnar Hovlid Skrevet

Bjørnar er virkelig en dyktig lege. Gikk fra ene legen til den andre og fikk ikke hjelp eller ble hørt. På ett øyeblikk fant han ut det andre ikke har på flere år. Han tar virkelig tak og ikke minst lytter uten å dømme. Veldig sympatisk og man føler seg trygg med å overlate egen helse hos han.