Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ulstein Legesenter AS
En seriøs og stødig fastlege
Lege: Andreas Lunde SkrevetHar vært hos doktor Lunde selv, og med sykt barn. Han var veldig alvorlig og lyttet til meg, opplevde han som veldig seriøs og opptatt av å få med seg alt jeg sa. Lite interessert i småprat, noe jeg setter pris på! I møte med mitt spedbarn var han mild og snill, snakket og tullet med barnet, og fikk barnet til å føle sej veldig avslappet. Kan anbefales på det varmeste!
Vennlig og imøtekommende
Lege: Bjørnar Hovlid SkrevetDyktig og lett å få tilitt til. Empatisk og lyttende og spør etter det han lurer på. Flink å informere
En dårlig lytter!
Lege: Michael Flindt Dahl SkrevetLegen tar i mot presis og jobber raskt, noen ganger går det litt for raskt i svingene. Har stor interesse av og kunnskap om typiske fastlege oppgaver.
Men han har lite fag kunnskap og interresse for pasienter med psykiske vansker.
Flink lege
Lege: Bjørnar Hovlid SkrevetEn hyggelig og lyttende lege som eg føler eg får god hjelp og oppfølging hos
Har som regel tid til meg
Hender eg bestiller dobbeltime om eg føler eg fikk knapp tid sist og har en del spørsmål
Bedre lege finnes ikke.
Lege: Eivind Garnes Sæter SkrevetHan ser deg og man opplever at han faktisk bryr seg. Han er en av de som strekker seg litt lengre for å hjelpe deg. Kan ikke be om bedre lege