Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ulstein Legesenter AS
Flink lege
Lege: Bjørnar Hovlid SkrevetEn hyggelig og lyttende lege som eg føler eg får god hjelp og oppfølging hos
Har som regel tid til meg
Hender eg bestiller dobbeltime om eg føler eg fikk knapp tid sist og har en del spørsmål
Bedre lege finnes ikke.
Lege: Eivind Garnes Sæter SkrevetHan ser deg og man opplever at han faktisk bryr seg. Han er en av de som strekker seg litt lengre for å hjelpe deg. Kan ikke be om bedre lege
Verdens beste fastlege
Lege: Eivind Garnes Sæter SkrevetVerdens beste og grundigste fastlege.. rett og slett! Kan av og til være forsinket fordi han gjør en veldig grundig jobb med pasienten før deg, men fullstendig verdt å vente på. Empatisk og lyttende. Tommel opp!
Flink lege
Lege: Ingebjørg Alice Toftesund SkrevetEr en flink lege som undersøker nøye og er hun i tvil sender hun pasienten videre.
Eneste som jeg mener kan bli bedre er at hun kanskje bør ser mer på pasient enn pc, men forstår ting må skrives. Jeg føler av og til hun har dårlig tid, merker det på kroppsspråket noe som jeg kan forstå men som er viktig å ikke vise. Har tidspress.
men Tommel opp :-)
Trygg og imøtekommende
Lege: Eivind Garnes Sæter SkrevetEn lege som bryr seg om pasienten. Føler han har oversikt over besøkene tidligere, og bryr seg om pasientene!
Under undersøkelse forklarer han hva, og hvordan han skal gjer de.
En betryggende lege !
Anbefaler han til alle !