Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Blindheim Legesenter
Trygg og forståelsesfull fastlege med glimt i øyet.
Lege: Tor Seiersted Ofstad SkrevetDet er med sorg vi mister en fantastisk fastlege som vi har hatt siden han var på Hatlehol legesenter og tvangsflyttes av Helfo til en ubemannet liste på et annet legekontor.
Har forståelse for at han trapper ned, men hadde håpet å få være på samme legekontor.
Takk fra to pensjonister
Verdens beste fastlege
Lege: Tor Seiersted Ofstad SkrevetTor er på alle måter en fantastisk lege. Han er faglig dyktig, lyttende, varm og forståelsesfull, og har i tillegg humor og glimt i øyet. Jeg og mine barn har hatt Tor som fastlege siden 2001, og vi har alltid følt oss trygge og godt ivaretatt. Nå trapper han dessverre ned, og halverer pasientlisten. Det er med ekte sorg vi må innse at 3 av 4 i familien nå ikke bare mister verdens beste lege, men også tvangsflyttes av Helfo til et ubemannet liste ved et annet legekontor. Takk for alt, Tor. Du er gull <3
Utrolig dyktig
Lege: Jessica Herje Eik SkrevetSom ung kvinne føler jeg meg veldig heldig som har hatt Jessica som fastlege. Hun har alltid fått meg til å føle meg sett og hørt. Hun tar seg tid til å svare på spørsmål, henviser videre ved behov, tar det du sier på alvor, og man føler seg godt ivaretatt av henne.
Det er med tungt hjerte at jeg må bytte fastlege pga. flytting, men hadde det ikke vært for det hadde jeg aldri byttet! De som får henne som fastlege er heldige!
Dyktig
Lege: Sindre Johan Klokk SkrevetEn utrolig flink lege. Imøtekommende og medmenneskelig. Tar seg tid til å lytte og kommer med gode råd. Faglig sterk. Rolig og blid. I tillegg har han bra humor (når det måtte passe) Anbefaler denne legen på det varmeste!
Fantastisk.
Lege: Sindre Johan Klokk SkrevetIkke min fastlege, men samme kontor, derfor der om vår ikke er inne/ ledig. Har 3 barn med ulike utfordringer. Sindre møter hvert av de (autismespekter, ADHD, angst ++) på en fantastisk måte, er oppriktig intressert i å hjelpe pasientene helsefremmende og gode måter. Han var og min mors fastlege og hun fikk stor trygghet og ro fra store angstutfordringer, å god hjelp og oppfølging rundt andre plager på sine eldre dager.
Han er kunnskapsrik, effektiv, og løsningsorientert, med ett glimt i øyet.