Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Blindheim Legesenter
Trygg og støttende
Lege: Kirsti Framhus SkrevetDen beste fastlegen jeg har hatt. Hun ser meg og ser hva jeg trenger. Lett å prate med, husker godt. Rolig og viser god forståelse.
Ingen bedre
Lege: Tor Seiersted Ofstad SkrevetMedmenneskelig, kunnskapsrik og ufattelig kjekk. Aldri dårlig tid til pasienten, selv om tiden for lengst sikkert er ute. Lyttende og forståelsesfull, glimt i øyet og veldig hyggelig. Kan ta opp alt, og han henviser uten nøling om det trengs. Skulle ønske noen aldri ble eldre, men kunne forbli fastlege for alltid, selv om Tor Ofstad sikkert trenger en pause fra pasienter etter hvert. Blir veldig veldig vanskelig å erstatte denne dyktige fastlegen som jeg har hatt i over 20 år, når han en dag blir pensjonist.
Trygg og imøtekommende
Lege: Jessica Herje Eik SkrevetTar seg tid til å lytte, viser stor grad av profesjonell forståelse. Kommer med konkrete tiltak og råd, og følger opp. Håper denne fastlegen blir lenge på legesenteret!
Kunnskapsrik
Lege: Servet Degirmenci SkrevetBeste legen jeg har hatt. Hadde ikke byttet om jeg ikke skulle flytte. Har alltid tatt meg på alvor og henvist videre dersom det har vært behov. Flink, kunnskapsrik. Anbefales på det varmeste.
Meget dyktig lege
Lege: Servet Degirmenci SkrevetHatt Servet som fastlege i 10 år. Alltid god hjelp å få uansett problem. Sympatisk og dyktig lege som tar deg på alvor.