Blindheim Legesenter

Skarpetegvegen 4 6012 Ålesund

Siste vurderinger av behandlere ved Blindheim Legesenter

Veldig flink lege

Lege: Servet Degirmenci Skrevet

Han er veldig dyktig og profesjonell. Jeg kjente meg godt ivaretatt. Jeg er veldig fornøyd. Jeg anbefaler ham på det sterkeste.

Skuffendes!

Lege: Servet Degirmenci Skrevet

Meget skuffende å måtte krangle seg til videre undersøkelser gang på gang! Føler meg ikke lyttet til i det hele tatt! Er ikke en person som går lett til legen, men føler meg likevel ikke tatt seriøst når jeg faktisk drar. Arrogant type.

Eneste legen i bygda

Lege: Jessica Herje Eik Skrevet

Veldig utilgjengelig. Hvis jeg hadde valg, så hadde jeg valgt alle andre leger. Har vært min fastlege i noen år. Har sett henne 5% av gangene jeg har vært på legebesøk. Nye turnusleger hele tiden så jeg må starte fra null hele tiden. Dette er ikke tanken bak fastlegeordningen.

Fantastisk

Lege: Servet Degirmenci Skrevet

Måtte dessverre bytte pga flytting, veldig synd da han er den beste legen jeg har hatt. Tok meg alltid alvorlig og fant ut av alt som feilet meg. Veldig systematisk og har alltid en plan videre.
Noe venting og forsinkelser men synes det er helt greit da man kan få time på dagen ved behov.

Uinteressert, dårlig tid

Lege: Servet Degirmenci Skrevet

En lege som henviser videre i hytt og pine i stedet for å ta seg tid til å lytte til pasienten og forsøke å finne svar selv. Sikkert flink medisinsk sett, men utrolig dårlig på mellommenneskelig kontakt.