Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frei Legesenter
Lite hjelp å få
Lege: Christian Vold SkrevetLite forståelse for pasienten. Ser ikke helheten. Setter seg ikke inn i problematikken. Sen til å sende videre.
Ser deg
Lege: Christian Vold SkrevetOppleves som interessert i sine pasienter, men det virker som om han har alt for mye å gjøre. God til å lytte og flink til å sende deg videre dersom han ikke finner ut av det selv. Hyggelig, trygg, håndhilser bestandig og er flink med med håndvasken etterpå. Leser som oftest opp det han skriver i journalen din.
Trygg, flink og nøye
Lege: Nils Magne Rimstad SkrevetNils Magne Rimstad er en flink lege som tar seg til til sine pasienter. Han lytter og er nøye i sine utredninger. Virkelig flott, anbefales på det sterkeste!
Trygg og kunnskapsrik lege
Lege: Else Skram SkrevetEn omsorgsfull fastlege , er der for meg og forstår mine behov . Hun kjenner meg og min sykdom så godt , at hun ser hvordan situasjonen min er der og da . Føler hele tiden hun tar meg på alvor . Hun gjør at mine utfordringer ang min sykdom blir enklere å takle , altså den beste legen for meg .
Flink og lyttende fastlege
Lege: Else Skram SkrevetHun har vært min fastlege over mange år. Har ikke opplevd noe negativ i denne kontakten. Hun har vært lyttende, oppdatert i fht meg og mine sykdommer og henvist meg videre ved behov. En flott fastlege.