Frei Legesenter

Helsehuset 6520 Frei

Siste vurderinger av behandlere ved Frei Legesenter

Ser deg

Lege: Christian Vold Skrevet

Oppleves som interessert i sine pasienter, men det virker som om han har alt for mye å gjøre. God til å lytte og flink til å sende deg videre dersom han ikke finner ut av det selv. Hyggelig, trygg, håndhilser bestandig og er flink med med håndvasken etterpå. Leser som oftest opp det han skriver i journalen din.

Trygg, flink og nøye

Lege: Nils Magne Rimstad Skrevet

Nils Magne Rimstad er en flink lege som tar seg til til sine pasienter. Han lytter og er nøye i sine utredninger. Virkelig flott, anbefales på det sterkeste!

Trygg og kunnskapsrik lege

Lege: Else Skram Skrevet

En omsorgsfull fastlege , er der for meg og forstår mine behov . Hun kjenner meg og min sykdom så godt , at hun ser hvordan situasjonen min er der og da . Føler hele tiden hun tar meg på alvor . Hun gjør at mine utfordringer ang min sykdom blir enklere å takle , altså den beste legen for meg .

Flink og lyttende fastlege

Lege: Else Skram Skrevet

Hun har vært min fastlege over mange år. Har ikke opplevd noe negativ i denne kontakten. Hun har vært lyttende, oppdatert i fht meg og mine sykdommer og henvist meg videre ved behov. En flott fastlege.

Forståelses- og respektfull

Lege: Bente Øhrn Skrevet

Hun er den beste legen jeg kunne hatt. Hun hører på meg, forstår meg og bryr seg virkelig. Dette er en lege som virkelig tar seg tid til pasienten, er respektfull og gjør sitt beste for at du som pasient skal ha det bra.