Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Frei Legesenter
Beste legen på Frei.
Lege: Christian Vold SkrevetDet er takk vare Christian som jeg er så uppgående som jeg er. Lytter, sender videre til spesialister og føljer opp på allt. Tar seg tid og ser ting jeg ikke ser selv. Helt toppers!
Verdens beste lege!
Lege: Nils Magne Rimstad SkrevetFantastisk lege. Tar seg god tid, og setter seg virkelig inn i pasientens situasjon. Er svært dyktig i faget sitt. Kjempefornøyd med valget av fastlege både til meg selv og barna!
Flink
Lege: Bente Øhrn SkrevetHun er en flink lege og god å snakke med, men veeeldig sein hver gang jeg skal dit. Har måttet sitte i 1-3 timer før det er min tur flere ganger. Nesten hver gang,egentlig. Synes også det kan ta lang tid å bli videresendt,å det tar også en god tid før "det skjer noe", f.eks utredninger.
Travel og, ikke flink å lytte
Lege: Else Skram SkrevetTravel lege, og følte meg utilpass når jeg var hos henne. Grudde meg for å bestille time, så jeg gikk heller syk enn å kontakte henne. Synes hun er mest fokusert på trening og atter trening. Opplevde ubehag I forbindelse med at hun rippet opp i en situasjon jeg var opp i for flere år siden. Dro hjem og var lei meg etter at jeg var til henne, Har nå byttet lege, og er spent på den nye. Kan bare bli bedre håper jeg...
Meget god
Lege: Bente Øhrn SkrevetMedmenneskelig og profesjonell. Følger opp på en utmerket måte. Rask tilbakemelding. Lyttende og respektfull.