Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gauken legesenter
Verdens beste fastlege!
Lege: Rikke Bjersand Sunde SkrevetDen beste fastlegen jeg noen gang har hatt! Man føler seg sett, og møtt og hørt hos Rikke. Hun er empatisk, god å lytte og å snakke med. Samtidig er hun faglig dyktig og veldig grundig. Hun forklarer på en pedagogisk og forståelig måte.Tar seg god tid og møter pasienten med respekt. Gir veldig god oppfølging og er rask å svare på henvendelser.
Fantastisk lege!
Lege: Aim Yap Undag SkrevetAim Yap Undag er en meget dyktig lege. Han er den beste fastlege jeg noen gang har hatt. Han sjekker sin pasient grundig og henviser til spesialist ved behov. Han er også veldig hyggelig, vennlig og effektiv. Jeg er takknemlig for å ha blitt
tildelt en slik førsteklasses fastlege.
for å bestille time
Lege: Victoria Marie Fossberg SkrevetJeg ringte for å bestille time, og det gikk fint, men jeg glemte å si noe, så jeg prøvde å ringe opp igjen. Etter at telefonen ringte i omtrent fem minutter, svarte en annen person. Jeg forklarte hvorfor jeg ringte opp igjen.
Jeg ble veldig overrasket over måten hun snakker på. Hun hadde en veldig høy stemme og sa flere ganger " hæ, hæ, hæ" noe jeg synes urespekt. På grunn av dette måtte jeg bestille time hos en privat lege for andre gang, selv om jeg har dårlig råd.
Høflighet, vennlighet og høflig betyr mye.
Vurdering
Lege: Margrethe Stormark Ayazika SkrevetSå god å snill lege, ser på denne legen som veldig dyktig. Men det eneste er at det er veldig lang ventetid på legetimer.
Dyktig og empatisk lege
Lege: Aim Yap Undag SkrevetDyktig lege som lytter til pasienten og følger godt opp. Kommer med gode råd på en lett forståelig måte.