Om vurderingeneSiste vurderinger av Sørlandet Privatsykehus
Trygg, vennlig og kunnskapsrik
Lege: Liv-Hilde Antonsen Myren SkrevetHer blir du tatt profesjonelt i mot, på en varm og vennlig måte. Dr Myren fremstår kunnskapsrik, tar deg på alvor, er forsiktig, forklarer grundig underveis. Du føler deg godt i varetatt, at det som burde bli sjekket blir sjekket, men at det gjøres ikke noe unødvendig. Den beste gynekologen på Sørlandet. Lett å anbefale henne videre. Her er det lett å få time fort og man kan til og med få time på kveldstid. Det er rent og pent. Hyggelig personale ellers på huset. Verdt hver krone det koster.
Kunne ikke blitt bedre, fantastisk gynekolog!
Lege: Liv-Hilde Antonsen Myren SkrevetFikk Hilde Myren anbefalt av ei venninne, og det er jeg så takknemlig for. Jeg trodde jeg hadde fått god hjelp før med min PCOS og infertilitet, men doktor Myren er i en helt annen liga! Hun virker utrolig godt oppdatert på ny og pågående forskning, og jeg stoler på at hun foreslår alt som kan helpe meg, slik at jeg slipper å google meg frem eller spørre om det. Hun er nøye og grundig, og frempå med løsninger. Samtidig er hun veldig respektfull og lyttende, og tar hensyn til mine forbehold. Hun er behagelig, forståelsesfull og støttende gjennom opp- og nedturer. Jeg ville ikke hatt noen andre til å følge meg opp i denne prosessen. Det er en krevende reise, men jeg gleder meg faktisk til alle timer hos Myren fordi hun er så god og dyktig. Også et pluss at jeg får time raskt, og hun er tilgjengelig hvis man har spørsmål om noe. Anbefaler sterkt!
Blid og hyggelig
Lege: Espen Johnsen SkrevetUsedvanlig blid og hyggelig lege som det er lett å se fram til neste møte. Det er sant og si ingen selvfølge når du skal til gastrolog.
Han er også lege på Sørlandets sykehus og min erfaring er derfra. Det kan bli noen treff de neste årene framover.
godt ivaretatt
Lege: Stephan Thomassen Skrevetgodt til og forklare hva som kan forventes, samt hva som skal gjøres og vurdering i forhold til det.
manglet sykemelding etter opphold men fikk lett ordnet hos fastlege etterpå(det kunne gjerne vært på plass)
men fra forsikring koblet sykehuset inn til utførsel gikk alt veldig fort og bra så man kan få restutusjon og komme tilbake til normalt liv igjen.
kjempe fornøyd med jobben legen og sykehust gjorde!
Faglig dyktighet, service og medmenneskelighet
Lege: Liv-Hilde Antonsen Myren SkrevetDenne gynekologen skaper en god trygghet med sin faglige tyngde, kompetanse og væremåte. Effektiv,lyttende og har alt en kan ønske seg hos en gynekolog.