Logo for Hamarklinikken

Hamarklinikken

Logo for Hamarklinikken

Om

Siden 2013 har vi vært Innlandets åreknutespesialist og fjernet åreknuter på vår klinikk i flotte lokaler midt i Hamar sentrum.

På disse 10 årene har vi bygget opp en ny klinikk med alt moderne utstyr og betydelig kompetanse.

Hos oss er det Dr. Øyvind Werpen Skoe som er medisinsk ansvarlig og han arbeider til daglig sammen med operasjonssykepleier Tone Zellen.

Vår spesialitet er å gjøre alt samme dag og vi gir alt for at du skal bli kvitt åreknutene, plagene og få så fine bein som mulig.

Ta kontakt for en gratis og uforpliktende åreknute-sjekk.

Siste vurderinger av Hamarklinikken

Anbefaler Hamarklinikken og karkirurg Øyvind Werpen Skoe på det varmeste!

Lege: Øyvind Werpen Skoe Skrevet

Til tross for mange og vonde åreknuter fikk jeg sommeren 2020 avslag på sykehuset og etter at min fastlege anbefalte Hamarklinikken så dro jeg dit en kveld. Allerede neste morgen ble jeg operert av Øyvind, kjørte bil hjem selv og neste dag dro jeg rett på jobben. Nå er det gått over 4 år og beina mine er fortsatt fine og helt uten stikking, kløe og de vonde krampene jeg hadde om natten!

Dyktige ansatte

Lege: Øyvind Werpen Skoe Skrevet

Åreknuteoperasjonen var behagelig og uten komplikasjoner. Hyggelige ansatte på klinikken. Venstrefoten vart som ny etterpå.
Klinikken kan anbefales. 😀😀👍

Profesjonalitet

Lege: Øyvind Werpen Skoe Skrevet

Ble ønsket velkommen og fikk god informasjon om operasjonen. Følte meg trygg med lege og sykepleier.

Veldig fornøyd

Lege: Øyvind Werpen Skoe Skrevet

Jeg har fått fjernet åreknuter her. Er veldig fornøyd med den servicen og informasjon jeg fikk. Både før, under og etter inngrep. De var et godt team som utfylte hverandre. Følte meg trygg og ivaretatt. Kan anbefales om du trenger denne type behandling.

Årebehandling

Lege: Øyvind Werpen Skoe Skrevet

Har vært til årebehandling 3 ganger og blir hver tatt imot av blide profesjonelle fagpersoner som kan sine saker. Anbefales på det varmeste og er ikke i tvil hvor jeg vil behandles senere vis det blir nødvendig.