Om vurderingeneSiste vurderinger av Lysne Psykolog Video
Profesjonell, kunnskapsrik, beroligende og hyggelig.
Psykolog: Ida Kristine Solhaug SkrevetIda er virkelig å anbefale som psykolog. Ida er veldig kunnskapsrik og gjør deg trygg i den situasjonen du er i.
Jeg fikk EMDR behandling for veldig sterke ( long-covid utløste ) mareritt.
Ida hjalp meg med å få dette på avstand, få tilbake søvnrytmen og livet mitt igjen.
Ida utviser en selvsikkerhet som gjør at hun har en trygg og rolig måte å jobbe på, og som dermed gjorde meg rolig og trygg.
Ida er klart den beste psykologen jeg har fått hjelp av.
Hvis jeg noen gang trenger hjelp igjen, så vil Ida være mitt første valg :-)
Anbefales på det sterkeste!
Psykolog: Berit Holsvik SkrevetBerit er veldig profesjonell, empatisk og kunnskapsrik. Jeg har fått mye god hjelp, veiledning og støtte gjennom samtaler i perioder over flere år nå. Vil anbefale henne på det sterkeste!
Engasjert, dyktig
Psykolog: Irina N. Pettersen SkrevetIrina engasjerte seg i samtalen, hun satt ikke og lyttet passivt. Hun identifiserte problemstillingen lynkjapt, og kom raskt med konstruktive innspill i form av spørsmål som fikk meg til å tenke. Man merker at hun er på ballen gjennom hele samtalen. Hun jatter ikke med, hun tør å være kritisk og utfordre. Opplevde at hun forsto meg veldig godt og satte ord på ting. Anbefales på det varmeste.
Trygg og kunnskapsrik.
Psykolog: Ida Kristine Solhaug SkrevetHun virker veldig kunnskapsrik og kan virkelig sine ting. Jeg går der for angst og depresjon og PTSD og hun virker veldig trygg og rolig og hun gjør meg rolig og trygg. En av de beste psykologene som jeg har gått hos. Så hun kan virkelig sine ting virker det som. Veldig inkluderende. Jeg kan virkelig anbefale henne. Hun er ung men likevel kunnskapsrik. Jeg føler meg trygg og roligere etter at jeg har begynt hos henne.
En god støtteperson som lytter
Psykolog: Berit Holsvik SkrevetEn god støtteperson som gir gode råd og virkelig bryr seg. Forteller deg sannheten selvom det er litt tøft å høre. God til å lytte. Setter krav til deg. Hun husker hva som er sagt fra tidligere timer, man trenger ikke si ting flere ganger.
Føler virkelig at hun hjalp meg gjennom en livskrise, og at ting hadde vært mye tøffere uten henne.
Alltid tilgjengelig på sms og er åpen for krisetimer på kort varsel