Idungården Legesenter DA

Olav Tryggvasons Gate 24C 7011 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Idungården Legesenter DA

Anbefales ikke.

Lege: Marit Rønne Skrevet

Hadde Marit som fastlege i to år som student, og hun er et av de kaldeste og minst hyggelige menneskene jeg har vært bort i. Følte meg ikke tatt på alvor, og gikk ut av legekontoret hennes med tårer i øynene flere ganger. Burde lest vurderingene her før jeg bestemte meg for å ha henne som fastlege.
Hadde en periode hvor jeg var under mye stress og ble syk samtidig, og da gjorde tanken på å dra til henne at jeg utsatte legebesøket lengre enn nødvendig og ba om en annen lege på legekontoret.
Styr unna.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Magnus Kristinn Halldorsson Skrevet

Syntes han er en flott fastlege som tar meg på alvor. Han er grundig og tyr ikke til lette løsninger. Leser en del om at noen oppfatter han klossete med kvinneting, dette er jeg uenig i. Han er svært profesjonell og virker tillitsfull.

Eneste minus er telefontiden på legesenteret. Lang telefonkø og med fokus på SMS-bestillinger, noe jeg misliker.

Anbefales ikke

Lege: Marit Rønne Skrevet

Følte ikke jeg fikk noe videre ut av besøket med Marit. Rask ut og raskt inn, avbrytelser når jeg forklarte mine problemer, dumme blikk når jeg stilte spørmål om medisinenene og ellers lite imøtekommende. Har vært hos henne til sammen to ganger, og flere blir det ikke.

Bedre fastlege skal du lete lenge etter!

Lege: Olav Angen Skrevet

Har bare gode ting å si om Olav Angen som fastlege. Han er profesjonell med et godt øye for mennesker. Jeg opplever ham som faglig dyktig, med tid til å forklare sine pasienter med et ukomplisert språk. Han oppleves som genuint interessert i sine pasienter, og jeg har aldri følt meg som neste pasient på listen på hans kontor.

God lege

Lege: Marit Rønne Skrevet

Jeg byttet til Marit da jeg flyttet opp som ny student til Trondheim i høst, og har bare hatt positive opplevelser med henne. Hun har tatt seg tid til å svare på mine spørsmål, og flink til personkontakt. Jeg kjenner meg ikke igjen i kritikken som blir gitt henne i disse vurderingene! Fra mitt synspunkt er hun en veldig flink fastlege, og jeg har planer om å beholde henne så lenge som mulig.