Idungården Legesenter DA

Olav Tryggvasons Gate 24C 7011 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Idungården Legesenter DA

Hyggelig lege

Lege: Magnus Kristinn Halldorsson Skrevet

Anbefales varmt! Denne lege er flink, hyggelig og hjelpsom. Henviser raskt videre...Han er pasientens venn. Veldig god å prate med også.

Seriøs og dyktig

Lege: Marit Rønne Skrevet

Fastlegen min i snart 20 år, og erfaringen min er at man kan komme med hva det måtte være, og legen er i stand til å være i dialog, drøfte, komme med innspill og lytte, parallelt med at hun er tydelig på sine anbefalinger. Ingen dulling nei, men er kyndig i sin bistand og vil viderehenvise ved behov, og det er det jeg er ute etter hos en fastlege. Jeg har også fått barn i denne perioden som også har fått hjelp når dette er nødvendig og som blir tatt p alvor.

En lyttende lege

Lege: Magnus Kristinn Halldorsson Skrevet

Hadde Magnus som fastlege når jeg var student i Trondheim, jeg har nå flyttet hjem til Oslo igjen og bytter derfor lege. De gangene jeg var på legetime hos han virket han som en lyttende og god lege. Jeg anbefaler Magnus

Meget dyktig lege

Lege: Tone Tviberg Skrevet

Meget rask, utrolig flink, følger opp, jeg hadde mistet troen på at leger brydde seg om meg lenger, siden jeg har hatt flere alvorlige sykdommer. Tone har gjort en fantastisk jobb på meget kort tid med å følge opp etter forrige fastlegen. Ting skjer, og det raskt. Hun tar deg seriøs, hun undersøker deg, hun holder avtaler med henvisning, hun har fått frem evner jeg hadde glemt jeg hadde. Jeg føler meg trygg på hennes vurdering, hun er GULL! Anbefaler alle å ha henne, for en fantastisk og kunnskapsrik lege! Hun tar seg tid, hun svarer raskt, alltid ledig time, hun er ikke en av 1 million leger som jeg har møtt. Og, jeg har møtt mange av de i mange land også, Tone er spesiell! Hun vil hjelpe pasienter, hun lytter og alltid blid! Også, for en jobb hun har gjort med nye møbler på kontoret.

Seriøs og initiativrik

Lege: Marit Rønne Skrevet

Tar deg seriøst, møter deg som en voksen og er effektiv. Er også villig til å grave for å sikre at du har det okei - en verdi jeg setter stor pris på. Tar psykisk helse seriøst, åpen for LHBT+-personer og tar deg grundig gjennom vurderingene hun gjør.

Hun er direkte og kan virke skummel, men i min erfaring så er hun åpen for å gjøre en ny vurdering hvis du står fast på at du vil ha saken din sett på.