Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Idungården Legesenter DA
Ubekvemme legebesøk
Lege: Marit Rønne SkrevetEtter å ha hatt Marit som fastlege i mindre enn et år, har jeg nå bestemt meg for å bytte. Jeg sjekket ikke vurderingene av henne som lege før jeg valgte henne, og etter å ha lest vurderingene her ser jeg at det burde jeg ha gjort. Er enig i det meste som blir sagt her- hun tar deg ikke alvorlig med mindre du er døvvsyk, har dårlig tid og ser mer på pcen enn på deg. Sjeldent øyekontakt, selv under samtaler. Hun stiller seg stadig tvilende til undersøkelser eller prøver jeg ønsker å ta, og har ofte måtte beklaget at hun avskrev problemene som viste seg å være reelle (nå skal det sies at jeg har vært plaget mye og vært mange ganger hos henne det siste halvåret). Kjenner meg ikke igjen i at hun har god husk; hun har stort sett aldri fått med seg hvorfor jeg kommer, og husker ikke tidligere sykehistorie (virker heller ikke interessert i denne). Ja, hun er punktlig, rask og effektiv - men kald, dømmende og fraværende. Er fornøyd med kontoret og de som jobber der, og spesielt at man kan bestille timer på sms. Dette hjelper dog ikke når det føles som legen ikke ønsker å ha deg der. Det eneste jeg har opplevd som positivt er at hun tok meg seriøst når jeg trengte sykemelding fra jobb.
Fantastisk lege
Lege: Olav Angen SkrevetJeg har hatt Olav Angen som fastlege i snart over 25 år.
Min opplevelse er at han tar meg på alvor, er respektfull og profesjonell.
Det er enkelt å kommunisere med legekontoret via sms eller internett. Dette gjelder både bestilling/endring av time, fornyelse av resepter.
Får time raskt (samme dag eller dagen etter) når det er noe som haster, er det noe som kan vente så kan det opp til 14 dager.
Positivt overasket!
Lege: Marit Rønne SkrevetJeg byttet fastlege da jeg som student flyttet til Trondheim i år. Jeg må innrømme at etter å ha lest vurderingene av henne her, hadde jeg ikke noen særlige forhåpninger. Men jeg ble veldig positivt overasket! Hun tok seg god tid til å svare på alle spørsmålene jeg hadde og var veldig koselig og omtenksom! Anbefaler absolutt Marit! :)
Bra lege
Lege: Marit Rønne SkrevetJeg har vært hos Marit Rønne tre ganger, og alle gangene opplevde jeg å bli godt tatt imot. Hun tok seg god tid til å snakke med meg, tok meg på alvor og var både blid og hyggelig. Jeg er svært fornøyd med Marit som lege.
En bra lege!
Lege: Magnus Kristinn Halldorsson SkrevetJeg er ikke ofte til lege, men jeg har et godt inntrykk av denne fastlegen. Forståelsesfull og saklig.