Idungården Legesenter DA

Olav Tryggvasons Gate 24C 7011 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Idungården Legesenter DA

Flink fastlege

Lege: Magnus Kristinn Halldorsson Skrevet

Har hatt Halldorsson som fastlege i flere år, og er godt fornøyd. Har vært der med ulike problemer, både fysiske og psykiske - og føler alltid jeg blir tatt seriøst. Han tar seg god tid når det er nødvendig. Han kan dog oppleves som noe klønete i møte med "kvinneproblemer", men han er i mine øyne en svært kompetent lege.

Verste legen ever

Lege: Marit Rønne Skrevet

Denne legen smiler aldri og får deg aldri til å føle deg velkommen, og virker veldig dømmende! Virker som hun vil gjøre alt fort ferdig så sende deg ut igjen. Har bare negative opplevelser med denne legen, anbefaler hun absolutt ikke!

Posetivt overrasket.

Lege: Marit Rønne Skrevet

Hei! Jeg synes Mart Rønne var kjempe flink!
Hun hadde full forståelse for min situasjon. Var omsorgsfull og snill.
Skjønner ikke hvorfor så mange andre har hatt en annen oppfattelse. Må si jeg var skeptisk når jeg skulle til henne, etter å ha lest kommentarene her inne. Posetivt overrasket.

Dyktig, medmenneskelig og forståelsesfull

Lege: Olav Angen Skrevet

Han er den beste legen jeg har noensinne hatt. Utrolig effektiv og er veldig god til å lytte og respektere meningene mine.

Lege som ikke trur på deg

Lege: Marit Rønne Skrevet

Dette er desidert den værste legen jeg har vært borti, så nå har jeg endelig fått byttet fastlege til hele familien. Hun himler med øynene, trur ikke på deg og lytter ikke i det hele tatt. Dårligere behandling har jeg aldri vært borti. Var så mye sint og frustrert i tiden med henne som lege at nå er jeg bare irritert på meg selv at jeg ikke byttet tidligere. ARGH..