Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Idungården Legesenter DA
Veldig irritert.
Lege: Magnus Kristinn Halldorsson SkrevetHar hatt denne legen en del år nå. Han lytter men det skjer ikke noen ting. Han har sympati men virker litt tiltaksløs. Han er generelt trivelig, men noe hardhendt under undersøkelser. Han virker noe gammeldags i tankegangen og er alltid forsinket.
Problemer du har blir ikke forklart og han gjentar ting som var snakket om sist, men det er ikke mer å si om det. Symptomene dine kan ikke bety noe. Det er bare bagateller eller generelle plager du sitter med. Du blir ikke mer klok på saken.
Har du problemer kan du gå med de i flere år uten at det blir gjort noe med det. Jeg mener mange år! Er du litt usikker til i å ta tak i det selv blir du gående med problemene dine. Du må argumenter å kanskje til tider små krangle med denne legen får å få fart på saken. Om du da får til å få fart på saken.
"Fart"
Det er ikke heller sånn at man har det vondt over alt eller dukker opp der for den minste ting i mitt tilfelle. Så jeg skjønner ikke greia her, hvorfor det ikke skjer noen ting. Spesialister trengs ikke!
Det er ikke sånn at det å ha det vondt et sted gang på gang er et problem som det er verdt å ta hensyn til hos denne legen! Uansett om det gjør livet ditt litt små surt og bedritent. Det gjør tilværelsen veldig usikker og vanskelig.
Er det det sånn at man skal krype in på kontoret å vræle av full hals får å få ting gjort?
Det er nesten som han syns du er hypokonder og du må roe deg ned.
Og det er jeg ikke! :)
Har skiftet lege nå.
Uempatisk og frekk
Lege: Marit Rønne SkrevetFår meg til å føle meg dum og til bry som sitter der på kontoret hennes. Opplever henne som irritert på meg og at det jeg sier er feil, dumt eller ikke så ille som jeg skal ha det til. Ble ikke tatt seriøst. Føler hun ville bli ferdig og ha meg ut av rommet så fort som mulig for å få neste pasient inn. Som en industri. Manglende empati. Står på venteliste til ny fastlege.
Lite imøtekommende
Lege: Marit Rønne SkrevetHun tar ikke pasientene sine seriøst. Jeg opplevde å måtte mase på henne for å få henne til å sjekke meg grundig en gang jeg ikke følte at ting var som de skulle. Jeg ble møtt med en utrolig negativ og avvisende holdning.
Effektiv, grundig og tydelig lege.
Lege: Marit Rønne SkrevetMarit er en dyktig og trygg lege. Jeg kom til Marit med skumle symptomer vinteren 2022. Hun fikset henvisning veldig raskt og vi fant til slutt ut at det var den store stygge ulven, kreft. Under hele forløpet har jeg fått god og rask hjelp, ikke minst godt oppfølging etter behandling. Jeg er veldig fornøyd med Marit, hun daller og duller ikke, hun er direkte og tydelig. Jeg tror at mange ikke tåler dette, hence, lav score her inne på legelisten, å det synes jeg er urettferdig. Uansett, takk Marit.
Kunnskapsrik, tilstedeværende, trygg, løsnings- og handlingsorientert
Lege: Marit Rønne SkrevetJeg har hatt Marit som fastlege i 4 år. Jeg flyttet nettopp fra Trondheim og måtte derfor se meg nødt til å bytte fastlege, tross mitt ønske om å beholde henne som fastlege.
Jeg husker at jeg gruet meg litt til første legetime hos Marit etter å ha les omtalelser om en "uempatisk" og "hard" lege her på Legelisten. Det var derimot en positiv opplevelse å møte en lege som tok en hver problematikk på alvor, uavhengig "alvorlighetsgrad". Marit er kunnskapsrik, tilstedeværende, trygg, løsnings- og handlingsorientert som fastlege.
Gjennom disse 4 årene har jeg vært innom Marit flere ganger, gjeldende både psykiske og fysiske plager. Og til tross problematikk har jeg alltid følt på det å bli tatt på alvor og bli lyttet til. Dette er en lege som er utrolig effektiv og stødig i sin faglige kompetanse. Jeg har alltid følt meg forstått og blitt møtt av en lege som er på tilbudssiden og alltids spør om det er noe mer jeg ønsker å ta opp mens jeg er tilstede.
Jeg har opplevd det spesielt tryggende å ha henne som fastlege i utfordrende tider med min psykiske helse, der har hun tatt meg på alvor og sendt meg en henvisning til DPS. I tillegg har hun vært tryggende med oppfølgning av medisinering og vært på tilbudssiden som en støttespiller i påvente av DPS-behandling og lange ventekøer.
Jeg anbefaler Marit på det sterkeste.