Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Idungården Legesenter DA
Vår første fastlege i Trondheim
Lege: Magnus Kristinn Halldorsson SkrevetHele familien tok han som sin fastlege. Alle byttet til andre leger etter de første besøkene. Han var ok til og behandle halsbetennelser o.l. Ikke villig til å lytte, og til å svare på relevante spørsmål vi kom med alene, eller sammen med våre barn.
Lite tillitsvekkende lege.
Lege: Magnus Kristinn Halldorsson SkrevetKort sagt; en lege som er uegnet til pasientkontakt. Unødvendig brutal ved undersøkelser.
Lite handlekraftig lege.
Lege: Magnus Kristinn Halldorsson SkrevetRolig og grei som person, med profesjonell tilnærming. Lite villig til å finne løsninger, eller å ta problemer på alvor. Byttet lege.
Stresset, nedlatende og bagatelliserende.
Lege: Marit Rønne SkrevetKjenner meg veldig igjen i de andre vurderingene. Føler at man omtrent blir oversett, og hun stresser og er nedlatende når jeg forklarer situasjonen min. Eneste grunnen til at hun får to stjerner i stedet for én er at hun personlig ringte meg og ba meg komme inn for oppfølging etter en prøve, og jeg følte at akkurat dette var veldig god service. Dessverre veier ikke den ene gangen opp for svært dårlig service under legetimene. For eksempel hadde jeg tatt to sett blodprøver på 6 mnd, og etter jeg hadde tatt prøve nr 2 forklarte hun at symptomene mine tydeligvis kunne forklares med resultatene etter første prøve - og at en andre prøve egentlig var unødvendig. Disse resultatene hadde ikke jeg fått beskjed om etter den første prøven. Føler det blir neglekt av pasient siden dette kunne ha hevet livskvaliteten min i 6 mnd. Eneste grunn til at jeg ikke bytter fastlege er at selve legekontoret/laboratoriet er svært bra.
Absolutt den beste legen jeg noen gang har hatt
Lege: Magnus Kristinn Halldorsson SkrevetHar ikke ett vondt ord å si om denne mannen!
Kjempeflink og svært forståelsesfull!