Idungården Legesenter DA

Olav Tryggvasons Gate 24C 7011 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Idungården Legesenter DA

Manglende forståelse

Lege: Magnus Kristinn Halldorsson Skrevet

Fastlege i rundt 2 år. Forsåvidt hyggelig og rolig. Forstår han greit, selv med noe islandsk dialekt. Flink på øyekontakt og tilstedeværelse. Men føler ikke at oppfølgingen er på et forsvarlig helsefaglig nivå. Lytter og stiller greie spørsmål, men har noen tilsynelatende forutinntatte råd og veiledning. Repeterer fra tidligere legetimer og evner ikke å se medisinske tilstander og smerter/problemer i nytt lys. Kommer aldri videre og sitter igjen med en følelse av at legetimen ikke hadde noe for seg.
Kan ikke anbefale denne legen, men om man må ha en lege kan han gjøre jobben.

Blandete opplevelser

Lege: Olav Angen Skrevet

Kom til Angen med psykiske problemer og opplevde å bli godt ivaretatt og tatt inn til regelmessige samtaler. Oppdaget på time nummer fire at han serverte den samme reglen gang på gang, og avsluttet derfor disse besøkene. Har fått god hjelp ift sykmeldinger, og fikk i starten god hjelp med medisinering. Helt til han besluttet at jeg var blitt medikamentavhengig og ikke lengre ville fornye resepter (har hatt medisinfrie perioder uten noen form for avhengighetsproblematikk). Etter mange akutte episoder henviste han meg omsider videre til psykolog. Opplever han som interessert og faglig dyktig, men gjentakende, og hvis han først har bestemt seg for hva problemet er, er han umulig å rikke selv om problemet ikke eksisterer.

Har alltid opplevd lang ventetid.

Ubehagelig

Lege: Magnus Kristinn Halldorsson Skrevet

Hadde en mindre hyggelig opplevelse her. Han er veldig hard og rett på sak. Lytter ikke og snakker over deg. Til slutt er ingenting et problem og det avsluttes med et smil, men saken er ikke løst. Skulle ønske han stoppet opp og lyttet, var litt mer forsiktig med å trekke konklusjoner.

Trygg og omsorgsfull

Lege: Magnus Kristinn Halldorsson Skrevet

Jeg har hatt Magnus som fastlege i over 20 år, han er også fastlege til mine barn. Opplever at han alltid tar seg god tid og er oppmerksom. Kunnskapsrik og god lege. Jeg har stor tillit til han som fagperson og han er en lege som evner å møte mennesker der de er.

Fantastisk lege

Lege: Magnus Kristinn Halldorsson Skrevet

En fantastisk lege som interesseres seg for sin pasient. En som lytter og forstår, som tar en på alvor. Hatt han i 16 år. Anbefales på det sterkeste