Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Klæbu legesenter AS
Ikke forberedt til timen
Lege: Kirsti Merete Withbro SkrevetJeg har hatt forskjellige vikar fastleger etter at min fastlege sluttet her på legesenteret, uten at jeg har følt noen problemer med det.
Møtte min nye fastlege med spørsmål om hva kan jeg gjøre for deg da?
Begynte så å se på legesjornalen min, trakk hurtige konklusjoner utifra hva de andre hadde skrevet.
Satte seg ned og doblet min dose av medisiner?
Kom i konflikt med henne med en gang, lite intresert i min livssituasjon. Tok det for gitt at jeg var et A til Å menneske hva gjaldt kosthold og livssituasjon, skremmende.
Henviste til stadighet hva hun hadde lært av andre leger.
Det jeg er ute etter, er en lege som har satt seg inn i min legesjornal, og møter meg forberedt.
God lege
Lege: Kirsti Merete Withbro SkrevetHører på deg og hjelper deg med som trengs. God kontakt med pasientene sine. Tar deg på alvor og spør deg alltid om det er noe annet som plager deg.
Ikke fornøyd
Lege: Kirsti Merete Withbro SkrevetBle henvist til denne fastlegen etter min gamle måtte flytte. Virker som hun ikke tar pasienten seriøst og uttrykk som "Vet ikke, kom tilbake om det ikke blir bedre" er flittig brukt. Kommer til å lete etter en ny umiddelbart for min egen helses skyld
Hører ikke hva du har å si. Bestemmer noe helt annet enn hva du kom for. Lite hjelp å få .
Lege: Hilde Bruheim SkrevetSkriver feil på resepter. Feil navn på resepter. Useriøs lege. Unnga henne om du vil ha hjelp.hun hører ikke på det du har å si og bruker sitt eget privatliv som mal for å vurdere andre sin situasjon. Blir sur om du selv har kunnskap om noe og blir vrang i form av at hun vil ikke ta blodprøver feks. Useriøs lege som bør unngåes.
Dømmende
Lege: Hilde Bruheim SkrevetFøler at hun dømmer meg når jeg tar opp mine problemer. Har fått kjeft flere ganger.
Mens jeg var gravid var hun veldig trivelig og det virket som hun var interessert i å høre på meg, men hun er dårlig til å undersøke barna.
Veldig lett for å skrive ut medisin uten en ordentlig sjekk.