Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Klæbu legesenter AS
Behagelig person
Lege: Rahele Zarabi Storrø SkrevetHar hatt kontakt med Rahele ved flere anledninger på legevakten og har vært svært fornøyd.
Behagelig og grundig lege!
Skulle ikke vært lege
Lege: Hilde Bruheim SkrevetUnngå denne legen om du kan, hun tar deg ikke på alvor å er svært dømmende! At denne dama jobber på helsestasjonen for unge et en skam! Burde byttet jobb hun her :)
Verste legen jeg har vært hos
Lege: Eli Marita Pettersen SkrevetHun hørte ikke etter når jeg snakket og tok meg ikke seriøst. Det er ikke uten grunn at man oppsøker en lege men jeg følte ikke at hun var intressert i å hjelpe pasienten sin. så det jeg kom for og var bekymret for fikk jeg ingen svar på. Byttet fastlege etter andre timen hos hun.
Flink og engasjert lege
Lege: Johan Østerås SkrevetJohan er den beste legen jeg har hatt noen gang. Han er flink i faget sitt, og aldri redd for å spørre spesialister på St.Olavs. Følges opp av han.
Anbefales ikke!
Lege: Hilde Bruheim SkrevetHar vært hyppig innom legekontoret til dr. Bruheim. Jeg har slitt med forskjellige sykdommer, men har skjelden fått ordentlig klart hva det er som feiler meg. Om jeg blir satt med en "diagnose" er det lite som blir gjort med det. Jeg har gått med dårlig pust i over 1 år, og det eneste som er blitt testet i forhold til dette er pollenallergi. Det blir skrevet ut nye resepter som "skal hjelpe" mot pusten min, og uansett om jeg har prøvd dette før, og sier at det ikke hjelper, blir konklusjonen å skrive ut nye typer nesespray, hver gang jeg er innom. Tar meg ikke på alvor, og føler hun ikke orker å ta seg bryet av å ta nye tester av meg. Anbefales ikke!