Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Byåsen Legesenter A/S
Sympatisk og vennlig lege
Lege: Nghi Thoi Phan SkrevetJeg føler meg alltid varmt velkommen når jeg kommer til Phan. Jeg opplever at han er en varm, imøtekommende og meget sympatisk lege. Han tar meg på alvor og er veldig snill og hyggelig med barna. En sjelden type. Han kan dog framstå som noe "vimsete", men jeg tror dette har blitt bedre. Har ikke opplevd dette de siste årene. Føler meg privilegert som har han som lege.
Trygg og varm. Rette mann i rett jobb
Lege: Anders Askelund SkrevetEn go og varm lege som gir meg følelsen av å være viktig. Føler jeg blir tatt veldig på alvor. Å at han forstår hva jeg prøver å si/forklare selv om jeg kan forklare meg klumsete.
Har hjulpet meg me alt fra svangerskaps oppfølgning. Andre typiske kvinneproblemer. Å psykiske.vel som fysiske plager.
Føler jeg altid blir møtt med omsorg. Å at han kjenner meg.
Herlig vesen.
Ikke uten grunn jeg har valgt å beholde han som min lege på tross av flytting et stykke unna.
Anbefaler han på det varmeste.
Vil også kommentere at han har barnetekke. Å det har altid vært trygt og godt å ta barna mine til han ved behov.
Meget flink fastlege
Lege: Hallvard Dvergsdal SkrevetJeg synes denne legen er både dyktig og trivelig. Tar seg som regel god tid med pasienten. Har bare god erfaring med Halvard Dvergsdal som fastlege. Anbefales.
Lyttende, tar seg tid og tar deg på alvor
Lege: Øyvind Singsaas SkrevetJeg hadde Øyvind Singsaas som fastlege da jeg studerte i Trondheim og ble utrolig positivt overrasket! Jeg har vært vant til leger (i Oslo) som har alt for lite tid til meg og der det har virket som de kun ville sende meg av gårde for å få unnagjort nestemann i køen.
Øyvind har på sin side har tatt seg tid til å høre, tid til å forklare og i det hele tatt møtt meg på en veldig god måte. I tilfeller der han ikke har kunnet svare meg med en gang, har han tatt seg bryet med å undersøke saken og kommet tilbake til meg. Synes det er veldig trist at jeg var nødt til å bytte fastlege pga flytting. Anbefaler Øyvind Singsaas på det sterkeste!
Den perfekte allmennlegen
Lege: Hallvard Dvergsdal SkrevetDen moderne utgaven av «huslegen». Kunnskapsrik, bryr seg om meg som pasient og er opptatt av det helhetlige helsemessige bildet av meg som person - i min livssituasjon.
Har et praktisk og sunt syn på hva som er god helse og gir råd som er mulig å følge uten å være «predikant» for populære retninger om «riktig» levesett.
Han har et saklig og profesjonelt vesen og er samtidig våken og tilstede i konsultasjonen.