Nghi Thoi Phan
Føler meg alltid godt mottatt av legen og de øvrige ansatte på legekontoret. Har stor tillit til de alle.
Phan er en av de beste legene jeg har vært hos. Jeg føler meg alltid hørt og tatt på alvor. Han er ikke redd for å henvise og tror på det du sier. Gjennom årene har vi fått en familiær tone og om vi ikke hadde vært lege og pasient ville jeg beskrevet han som en venn.
En forståelsesfull lege med bred kunskap og handlekraftig væremåte.
Føler meg trygg og ivaretatt, også tilbyr han elektroniske muligheter på konsultasjoner og resept fornyelser. Kjempe praktisk.
Meget proffesjonel, tar deg på alvor, lett tilgjengelig, ordner ut, blid og hyggelig. Opplever at en blir tatt seriøst og ivaretatt på en meget hensiktsmessig måte. Kan trygdt annbefale denne legen.
Effektiv og grei fastlege som er villig til å grave litt dypere ved diffuse plager og tenker også på mindre vanlige diagnoser. Noen ganger trolig preget av høy arbeidspress og mange patienter, kan da fremstå som han mister oversikten. Det er mer et system problem en legens; meget dyktig og hyggelig lege!