Byåsen Legesenter A/S

Fjellseterveien 1 7020 Trondheim

Siste vurderinger av behandlere ved Byåsen Legesenter A/S

Tilgjort

Lege: Anders Askelund Skrevet

Prøver å opptre som en tidligere lege ved legesenteret,men med veldig ulik personlighet.Anbefales ikke til kvinner med overgangsplager eller med noen med psykiske plager.Det virker som om vennligheten sitter løst utenpå.Faglig dyktig og flink til å finne årsaker uten henvisning til spesialist,men en lege for menn.

En uvanlig varm og positiv lege.

Lege: Nghi Thoi Phan Skrevet

"To good to be true" er det noe som heter, men dette må være et unntakstilfelle. Finner ingen svakheter hos denne legen, i tilegg så er han utrolig hyggelig.

Meget god

Lege: Øyvind Singsaas Skrevet

Singsaas er nøytral, omstendelig og behandler meg alltid med respekt. Han tar tester som gir trygghet. Han har stor kunnskap om medisin, som han forvalter presist.

Hallvard Dvergsdal kommer jeg aldri til å bytte bort så lenge jeg bor i Trondheim.

Lege: Hallvard Dvergsdal Skrevet

En flott fastlege som alltid tar problemer seriøst. Har alltid fått den hjelpen jeg har trengt og han har aldri nølet med å gi meg en henvisning til spesialist hvis det har vært behov for det.

Lite oppgradert

Lege: Nghi Thoi Phan Skrevet

Han har alltid dårlig tid, og det syns jeg er dumt. Hvis han spør om det "var noe mer", skjønner jeg at han uansett ikke har tid til det, så sier bare nei. Dette er kanskje hele systemet sin "skyld", men liker det ikke. I tillegg virker det som om han er lite oppgradert, og har lite kunnskap om ny forskning og teknologi.