Sørbyen Legesenter

Vestre Rosten 79 7075 Tiller

Siste vurderinger av behandlere ved Sørbyen Legesenter

Beste fastlegen man kan få

Lege: Anne Mikaela Hauffen Skrevet

Jeg har hatt gleden av å ha Anne Mikaela Hauffen som fastlege, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Hun er en utrolig dyktig, kunnskapsrik og lyttende lege som virkelig tar seg tid til å forstå både det fysiske og mentale aspektet ved helsen min. Det føles aldri stressende å komme til timen – tvert imot tar hun seg alltid tid til å forklare, svare på spørsmål og sørge for at jeg føler meg trygg og ivaretatt.

Det som virkelig skiller henne ut, er den menneskelige tilnærmingen. Jeg har alltid opplevd å bli møtt med respekt, empati og ekte engasjement. Det er tydelig at hun bryr seg om pasientene sine og gjør det som skal til for å gi best mulig oppfølging.

Jeg kan varmt anbefale henne til alle som ønsker en lege som kombinerer faglig trygghet med medmenneskelighet. En bedre fastlege skal man lete lenge etter!

Sliten?

Lege: Inga Marthe Grønseth Skrevet

Virker som om hun har mistet fokus på pasienter. Den åpne interessen hun hadde tidligere er svekket. Hun husker ikke helsebildet og blander sammen behandlere og forløp.
Ønsker hun kunne ta mer hensyn til at pasienter er syke og derfor kan trenge forklaringer i folkelig språkdrakt.

Alt for ofte må vikar foreta vurderinger denne ikke har forutsetninger for gjennomføre.

effektiv

Lege: Torstein Sakshaug Skrevet

Meget effektiv og tar tak i det som skal gjøres. Sjekker grundig. God på kommunikasjon. Gir bra tilbakemeldinger på prøver som tas.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Ingeborg Hov Skrevet

Svært fornøyd med Ingeborg Hov. Empatisk og dyktig fastlege!

Føler meg veldig trygg som pasient hos henne.

Trondheims beste lege

Lege: Torstein Sakshaug Skrevet

Torstein har alltid godt humør og god humor.
Spør om hvordan familiemedlemmer har det, og «ser» hele meg.
Han har god kunnskap, har alltid tid og ro til å høre på hva jeg har å si.
Jeg er så utrolig glad for å ha Torstein til min fastlege.
Rett og slett byens beste lege!