Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørbyen Legesenter
En lyttende og engasjert lege
Lege: Anders Folven SkrevetMitt første møte med Folven var veldig betryggende, og han virket oppriktig interessert og hadde satt seg godt inn i saken min på forhånd. jeg fikk den hjelpen jeg hadde bruk for og er veldig godt fornøyd.
Ikke fornøyd
Lege: Terje Thorkildsen Rambøl SkrevetFremstår lite interessert i meg som pasient og mine plager. Føler at du ikke blir tatt på alvor.
Mine problemer bagatelliseres og overses, liten hjelp å få.
Ikke gitt meg den behandlingen eller oppfølgingen jeg trenger.
Resultert i flere legebesøk over tid for meg som ikke er så glad i å gå til legen .Tapper deg for tid og energi.
Veldig fornøyd
Lege: Inga Marthe Grønseth SkrevetVeldig glad for at jeg har fått denne legen til min fastlege. Grundig lege som tar pasienten på alvor!
Manglende forståelse
Lege: Terje Thorkildsen Rambøl SkrevetDessverre opplevde jeg at denne legen manglet nødvendig kompetanse og forståelse til å sette seg inn i mitt sykdomsbilde og gi meg det jeg hadde behov for av oppfølging og behandling.
Noe som over tid ble frustrerende og tungt å forholde seg til og resulterte i et legebytte.
God, gammeldags familielege
Lege: Anders Folven SkrevetJeg har følt meg ivaretatt og sett gjennom mange år med sykdom. Dr Folven har vært lege for de aller fleste i min familie og det er trygt å vite at han kjenner situasjonen du er i.
Absolutt en lege jeg anbefaler.