Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sørbyen Legesenter
Den beste legen noensin på Hareid
Lege: Inga Marthe Grønseth SkrevetKunnskapsrik, kommunikativ, koordinerende, interessert i jobben sin, spør andre hvis hun trenger bekreftelse i pasientens diagnose
Kjempekar!
Lege: Torstein Sakshaug SkrevetBlid og trivelig lege som lytter til pasienten.
Ordnet med røntgen og konsultasjon hos klinikk Stokkan meget kjapt. Han anbefales!
Veldig dyktig lege!
Lege: Anders Folven SkrevetEr utrolig fornøyd med dr Folven. Han tar seg tid, hører på hva du har å si, flink til å følge opp! Går nå til han i svangerskapet, og er så langt veldig fornøyd med den oppfølgingen jeg har fått. Kommer aldri til å bytte fastlege igjen!😃
Fantastisk lege
Lege: Torstein Sakshaug SkrevetMeget behagelig og humørfylt lege. Jeg slapper alltid av hos han, og føler meg forstått. Han lytter og tar seg god tid. Kunnskapsrik og profesjonell. I tillegg er han fantastisk med barn!
Flink lege
Lege: Inga Marthe Grønseth SkrevetFaglig flink lege som tek pasienten på alvor og gjer vidare undersøkingar. Jordnær og lett å snakke med. Håper ho blir her lenge!
Det einaste som kan bli betre (og det gjeld vel dei fleste legar) er å forklare meir kva dei undersøker, kvifor og kva dei eventuelt mistenkjer er gale...