Sørbyen Legesenter

Vestre Rosten 79 7075 Tiller

Siste vurderinger av behandlere ved Sørbyen Legesenter

Beste legen jeg har hatt

Lege: Torstein Sakshaug Skrevet

God humor, godt humør og en lege som tar deg og det du sier på alvor.

Han finner gode løsninger på ting og utviser god handleevne hvis du trenger videre undersøkelser, trenger å prøve medisiner osv.

Har alltid dratt fra legetime hos Sakshaug med en feeling av at jeg rett og slett har fått god og effektiv hjelp.

Alt i alt en toppers lege!

Rett og slett en dyktig og hyggelig lege

Lege: Anders Folven Skrevet

Jeg byttet til Folven for ca. fire år siden. Min forrige fastlege var jeg ikke spesielt fornøyd med, da han aldri virket å ta meg seriøst eller være interessert i det jeg tok opp.

Med Folven er det derimot noe helt annet! I tillegg til å være imøtekommende og trivelig, virker han også å være faglig sterk. Han er svært sjelden forsinket (og isåfall er det maks 5-10 minutter), tar seg tid til å lytte og virker ordentlig interessert i å finne en løsning på problemer. Definitivt en fastlege jeg skal fortsette å benytte. Anbefales varmt.

Likegyldig

Lege: Ingeborg Hov Skrevet

Opplevdes noe likegyldig og nedlatende, virket ikke til å ha noe kompetanse opp mot min problemstilling.

Dyktig lege med herlig personlighet

Lege: Inga Marthe Grønseth Skrevet

Jeg byttet til Inga Marthe for et par år siden og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Hun snakker med deg, ikke til deg, og er veldig på kommunikasjon. Både ansikt til ansikt på legekontoret, og sender oppdatering med prøveresultat elektronisk. Kompetent og folkelig - en uslåelig kombinasjon

Nedlatende holdning

Lege: Anne Mikaela Hauffen Skrevet

Nedlatende holdning, opplevde henne som krass og «irritert». Virket også meget lite forståelsesfull.