Om vurderingeneSiste vurderinger av Lilleeng Legesenter
Trygg, flink og tillitsskapende
Lege: Sofia Mathiesen SkrevetJeg er så glad for at Sofia er tilbake i Moss. Hun er enestående, både som gynekolog og menneske. Anbefales på det varmeste.
Dyktig og omsorgsfull
Lege: Sofia Mathiesen SkrevetVeldig tilstede og engasjert. Tar seg tid til å forklare under undersøkelsen. Merker at hun har mye erfaring og er trygg på det hun gjør. Beste gynekolog jeg har vært hos, kan virkelig anbefales!
Helt super!
Lege: Sofia Mathiesen SkrevetHar alltid god tid til å gi informasjon og svare på spørsmål, forklarer alltid hva hun gjør ved undersøkelse. Føler meg tatt på alvor og får masse omsorg hos Sofia.
Virkelig dyktig gynekolog!
Lege: Sofia Mathiesen SkrevetJeg var i dag på min første konsultasjon hos Sofia. Til tross for høye forventninger etter å ha fått hun anbefalt overgikk hun virkelig alle mine forventninger, og jeg kan ikke få gitt henne nok ros. For en dame!
Kunnskapsrik, varm, lyttende, løsningsorientert og forståelsesfull er bare noen av egneskapene. Jeg kan varmt anbefale hun videre, og ser allerede frem til neste konsultasjon hos Sofia. :-)
Flott!
Lege: Sofia Mathiesen SkrevetJeg ble hørt og tok på alvor. Legen var veldig hyggelig og forklarte alt som jeg lurte på. Følte meg trygt.