Om vurderingeneSiste vurderinger av Ski Barneklinikk
Fantastisk lege!
Lege: Anna Owczarz SkrevetFor en super lege! Ble henvist med noe som hadde bedret seg innen vi kom dit. Likevel ble vi tatt godt i mot og fikk en grundig sjekk. Legen tok seg god tid og var veldig tålmodig og vanvittig flink med barnet. Vi fikk god informasjon og følte oss sett og hørt. Jeg følte meg helt trygg på at alt var i orden da vi dro derfra og satt igjen med en takknemlig følelse. De i resepsjonen var også veldig hyggelige. Har aldri vært så fornøyd med et legebesøk før.
Trygg,kunnskapsrik,tilgjengelig,omsorgsfull
Lege: Anna Owczarz SkrevetEn svært sjelden dedikert barnelege.
Har stor respekt for oss pårørendes erfaringer og kunnskap om en svært sjelden progressiv nevrologisk sykdom hos vårt barn som nå er blitt 20 år.
Vi kan fremdeles ringe de Anna da ting blir for vanskelig med dårlig oppfølging av fastlege.
Hun har søsken og foreldre i fokus.En bauta i vårt liv i ca 15 år-som anbefales på det sterkeste!
Trygg,kunnskapsrik og tilgjengelig
Lege: Anna Owczarz SkrevetFantastisk kunnskapsrik og tar pasient og pårørende på alvor. Tilgjengelig,hyggelig og bestandig hjelpsom. Faglig dyktig lege.
Helt fantastisk
Lege: Anna Owczarz SkrevetHun lytter virkerlig til foreldrene. Ser og vurderer barnet. Sitter ikke kun foran skjerm. Vi har vært en del hos henne og hatt telefonsamtaler. Og hun var den som oppdaget at barnet vårt har refluks. Verken fastlegen eller helsestasjonen klarte å finne ut hva som feilet babyen. Er så takknemlig vi fikk dratt til henne.
Alltid tilgjengelig og dyktig
Lege: Anna Owczarz SkrevetDette er en barnelege som virkelig snakker barnet ditt sin sak! Hun svarer alltid når du tar kontakt, og ofte med en gang. Ekstremt dyktig og vil barnets beste. Hun kan mye om alt, og gir foreldre gode tips og råd i tillegg. Anbefaler denne barnelegen til absolutt alle!