Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Moholt legesenter AS
Veldig fornøyd
Lege: Monica Berg SkrevetJeg har aldri hatt en så flink lege som Monica Berg. Hun tar seg tid til å høre på meg, og hun er flink til å komme med råd hvis prøveresultatene ikke har vært helt tydelig.
En lege på "mitt parti"
Lege: Monica Berg SkrevetHun er interessert i min helse og funksjonsevne, vil gjerne se helhet over tid og i dagens situasjon for meg. Hører ordentlig etter, sjekker uten hastverk for å være sikker på at vi har samme oppfatning. Henviser videre og følger opp henvisningene, både med meg og med den hun har henvist til. Denne vurderingen er basert på noen besøk i løpet av to år. Jeg har fra veldig positiv til ekstremt negativ erfaring med andre leger - og nå har jeg iallfall en lege som er på mitt parti!
Dyktig lege
Lege: Monica Berg SkrevetSetter seg godt inn i din situasjon og forstår behov, og gir anbefalinger i forhold til dette. Anbefalingene er ikke alltid det jeg i utgangspunktet ønsket, men har på tid vist seg å være veldig gode.
Hun er ærlig og spørrende, og det virker som hun bryr seg. Gjør seg også klar før besøk, slik at hun kan spørre om de tingene dere pratet om sist.
Lytter ikke
Lege: Monica Berg SkrevetByttet idag fastlege etter å sett meg lei på å ikke bli hørt.
Kan sammenligne ett besøk her med å betale for en vare man ikke får å drar like tomhendt som man kom.
Jeg er ingen hypokonder, drar kun til legen når jeg føler det høyst nødvendig, å da bør vel legen min lytte til meg og ikke tro og synse uten å handle.
Lytt mer, ta en blodprøve for mye enn for lite. Hyggelig dame ellers.
Det heter seg at kunden har alltid rett, det har som oftest pasienten også...!
Lytter ikke
Lege: Monica Berg SkrevetJeg har en kronisk sykdom og som student fikk jeg henne som fastlege. Hun nektet å forstå at jeg var syk og trengte hjelpemidler for å bedre min situasjon. Enda dette var noe jeg har hatt siden barnsben av. Trening er det beste fikk jeg høre, men hun henviste meg til spesialist (som jeg har vært igjennom mange ganger). det verste var når resultatet forelå virket hun overrasket. Så det lønner seg å høre på pasienten især når jeg har vært igjennom dette som barn. Ellers en hyggelig dame, men vil fikse alt selv. Ikke alt kan fikses!