Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Moholt legesenter AS
Ikke en veldig nyttig og informativ lege.
Lege: Monica Berg SkrevetIkke en veldig nyttig og informativ lege. Jeg var en internasjonal student, og hun var min lege for 3 år. Jeg ender alltid opp bestilling flere avtaler før jeg klarer å få min poenget.
Går egne veier
Lege: Monica Berg SkrevetOpplever at hun unngår å henvise og skal løse probleme selv, på tross av at kompetansen innenfor feltet mangler. Alt skal drøyes og ventes med uten at man opplever bedring. Føler ikke at det jeg sier blir tatt på alvor. Trening er som regel løsningen hennes om du har smerter noe sted. Bortsett fra dette er hun lett å prate med og alltid blid, bare synd årsaken til at man er der ikke blir gjort noe med. Gammeldags lege som skal ordne alt selv.
Trygg oppfølging
Lege: Kirsti Torevik Paasche SkrevetHun er jordnær, god å snakke med samtidig som hun ikke jatter med, men veileder på en god måte. Kirsti er faglig flink og slipper ikke taket i deg før både hun og pasienten er på den sikre siden; god på å følge opp.
Super legen!
Lege: Monica Berg SkrevetOpplever å bli tatt på alvor. Det jeg tenker om ting blir tatt med i vurderinger. Føler meg alltid sett og hørt der. Hun tar seg god tid og forsikrer seg alltid om at jeg er trygg når jeg går derfra. Er også veldig flink med barna og forklarer alt sånn at de forstår det. Fantastisk lege som jeg håper å få beholde i mange år!
Synes ikke hun er en god lege :(
Lege: Monica Berg SkrevetHun har ikke en særlig god situasjonsfornemmelse, og sier lett ting uten og tenke seg om...dette kan til tider være ganske skremmende. Hun utviser ofte en holdning som om man er litt til bry, en litt "klarer du å komme deg til legekontoret så er du jo ikke særlig syk"-holdning som gjør at man kvier seg for å ta kontakt.