Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Orkland kommune legetjeneste Orkdal
Ikke førnøyd
Lege: Solveig Vold SkrevetJeg har fått beskjed, at jeg blir henvist til spesialister før fire måneder siden,men jeg ikke fått den.Ikke trivelig
Hjelpsom
Lege: Solveig Vold SkrevetLytter til pasient, og ønsker faktisk å hjelpe, til forskjell fra tidligere fastlege. Tar henvendelser seriøst
Lyttende
Lege: Anne Lise Fossmo SkrevetLegen forklarer på en god måte og lytter til meg som pasient. Det er meget sjelden forsinkelser for å komme inn til time. Om det haster med time, er det mulig å få hastetime med kort ventetid.
Ikke tatt på alvor
Lege: Solveig Vold SkrevetKom inn me kor man synlig se noe va galt, sjekka så vidt før ho ga mæ Ibux og sa god bedre. Følte æ snakka til en vegg.
Oppmerksom
Lege: Solveig Vold SkrevetOpplever Solveig som oppmerksom og interessert. Har hatt med barn til legen samt vært der med egne problemer og opplever å bli hørt og sett. Solveig tar seg god tid til pasienten og hører på det som bli sagt uten å avbryte. Veldig fornøyd så langt.