Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Orkland kommune legetjeneste Orkdal
Styr unna
Lege: Vilija Svediene SkrevetVar der i dag med min datter på 12 år. Ble tatt med på egent rom hvor hun forklarte meg at barnet nå var voksen og at jeg som mann ikke skal gi henne affeksjon i det offentlige rom. Forklarte at min datter hadde ekstra behov, siden bestefaren som bodde i huset vårt døde for to uker siden. Å at han har vært der hver dag hele livet hennes og med at hu nå hadde mye smerte. Trengte litt ekstra støtte, dette ble konkret avslått av henne. Får kun gi kyss og klem på kinnet når vi er hjemme.
Syntes denne legen manglet all form for empati og har et utdatert syn på fedre.
Fungerte ikke for meg
Lege: Solveig Vold SkrevetSolveig Vold var ikke den fastlegen som jeg opplevde å trenge. Kommunikasjonen virket ikke god og dermed heller ikke forståelsen for mine behov.
Behjelpelig og løsningsorientert
Lege: Solveig Vold SkrevetSnill lege som samarbeider med pasienten og lytter til hva man har å si. Hun er løsningsorientert, hjelpsom og er ikke redd for å prøve ut ting. Anbefales.
Dårlig kommunikasjon og dårlig service
Lege: Vilija Svediene SkrevetHimlet med øynene under samtale ang psykiske problemer. Følte meg utilpass over hennes holdning, å klarte ikke å fortelle alt som jeg skulle ta opp.
Yrkesstolthet med ydmykhet
Lege: Anne Lise Fossmo Skrevet10 år som min fastlege. Alltid vist engasjement og interesse for bedring av min helse. Hun bærer sin yrkesstolthet ydmykt og med respekt for sine pasienter. Hun er viser en nysgjerrighet til hvordan hjelpe på best mulig måte. Hun er ærlig og tilegner seg ikke kunnskap hun ikke har. Henviser til spesialkompetanse om det er behov.
Hun ser deg som en helhet og viser forståelse til deg som menneske - medmenneske. Hun er ikke redd for å lytte eller stille spørsmål utenom det du opprinnelig tenkte og trodde var tema.