Logo for Psykolog Andrew Harar

Psykolog Andrew Harar

Logo for Psykolog Andrew Harar

Om

KOSTNADSFRI BOOKING
Er du interessert i å vite om du kan være en kandidat for ADHD-utredning? Book en kostnadsfri (25min) videokonsultasjon.

INTRODUKSJON
Andrew Harar er en dedikert psykolog med omfattende erfaring i psykologisk utredning, diagnostisering, og behandling av et bredt spekter av psykiske lidelser. Han har seks års verdifull erfaring innen Spesialisthelsetjenesten, med fokus på Psykisk Helsevern og Tverrfaglig Spesialisert Rusbehandling.

Andrew spesialiserer seg på utredning, behandling, og oppfølging av ADHD, med over ti års erfaring på dette feltet. Fra 2020 har han dedikert sin praksis utelukkende til ADHD-feltet. Hans tilnærming er grundig og basert på de nyeste retningslinjene fra Nasjonal Faglig Retningslinje (oppdatert 4/22) og National Institute for Health and Care Excellence (NICE), for å sikre at hans pasienter får utredninger av høyeste kvalitet.

Andrew er dypt engasjert i sitt fagfelt og streber kontinuerlig etter faglig utvikling gjennom kurs og konferansedeltakelse. Hans engasjement for ADHD-feltet drives av et ønske om å tilby evidensbaserte utrednings-, behandlings-, og oppfølgingsstrategier til de som står overfor disse utfordringene. Andrew ser frem til å hjelpe sine klienter med kompetanse, omsorg, og dyp forståelse av hvordan ADHD påvirker livene deres og hvordan livskvaliten kan forbedres.

KURS OG KONFERANSER

• 2024: 17th International Conference on ADHD: Germany: Medice Health Family

• 2024: Den 4 Nasjonale Konferansen om ADHD: Norge: Medice Nordic Norway

• 2023: ADHD: Skolen og BUP: ADHD Norge Fagkonferanse

• 2023: 9th World Congress on ADHD, Modernising the concept of ADHD: ADHD World Federation

• 2022: ADHD-Oppdatering: Norsk Psykiatrisk Forening

• 2021: 8th World Congress on ADHD, From child to adult disorder: ADHD World Federation

• 2019: Psykoedukativt Gruppeveilederkurs for voksne med ADHD: Pegasus

• 2018: Kvinner og ADHD: ADHD Norge

• 2017: Fagkonferanse om Status ADHD, hvor står vi nå?: ADHD Norge

PODCAST

• 2023: ADHD hos Kvinner: Volvat - Her for deg: I studio: Katharina Pracon og Andrew Harar

Siste vurderinger av Psykolog Andrew Harar

Kjempefornøyd, anbefales på det sterkeste!

Psykolog: Andrew Harar Skrevet

I søken etter raskeste tilgjengelige psykolog for utredning av ADHD før sommermånedene var over, landet valget mitt på Andrew. Og det angrer jeg ikke et sekund på.

Gjennom hele utredningen føler man seg sett, hørt, og validert. Andrew skaper en trygg arena for både utblåsing, ytring og diskusjon, og han virker engasjert og genuint interessert i å bli kjent med deg og din situasjon.

Andrew er også nøye med å forklare resultatene dine fra de ulike fasene av utredningen. Han sørger for at du forstår nøyaktig hva som testes og hvorfor, og til slutt hva resultatene indikerer. Hele utredningsprosessen oppleves derfor som transparent, oversiktlig og personlig.

En fantastisk bonus du får ved å velge Andrew er (også) tilgangen på verdifull informasjon og ressurser tilknyttet diagnosen både før, underveis og etter utredning. Dette blir personlig tilpasset og supplert etter dine spesifikke behov, og man får skreddersydd veiledning og tips til veien videre.

Anbefales på det sterkeste, her har du en psykolog som virkelig brenner for det han driver med!

Hyggelig, trygg, ærlig, kunnskapsrik og forståelsesfull

Psykolog: Andrew Harar Skrevet

Jeg var på utredning hos Andrew, og det var en veldig positiv opplevelse. Han behandlet meg med stor respekt og brukte mitt språk i timene mine, noe som gjorde at det ble aldri stivt eller formelt og til slutt følte jeg at jeg satt og pratet med en venn.

Han husket alltid hva vi snakket om i forrige time, noe som ga meg følelsen av at han virkelig brydde seg om meg og prosessen. Han var ærlig, hyggelig og skapte en trygg atmosfære hvor jeg kunne være meg selv.

I tillegg til å være svært kunnskapsrik og forståelsesfull, ga han meg tips og råd som var helt tilpasset min situasjon. Utredningen føltes aldri stressende eller upersonlig, og jeg gikk ut av hver time med en følelse av klarhet og støtte. Jeg vil virkelig anbefale Andrew til alle som trenger en psykolog som er både trygg, menneskelig og dyktig.

Hyggelig, imøtekommende og kunnskapsrik

Psykolog: Andrew Harar Skrevet

Jeg var i en svært vanskelig periode i livet mitt, preget av mange års utfordringer med konsentrasjon og oppmerksomhetsvansker. Helt siden jeg var barn, har jeg slitt med disse problemene, men jeg ble ofte møtt med at jeg overdrev eller ble misforstått. Da jeg begynte på videregående, tok jeg kontakt med BUP i håp om å få hjelp. Jeg var i kontakt med dem fra første klasse til slutten av andre klasse, men gikk frem og tilbake uten noen avklaring. Dette førte til mye frustrasjon, ettersom jeg aldri fikk en god begrunnelse for hvorfor de mente at jeg “ikke hadde det vanskelig nok”. I stedet ble jeg feilaktig diagnostisert med lærevansker, og jeg følte meg stadig mer usikker og misforstått.

Etter denne erfaringen bestemte jeg meg for å oppsøke en second opinion privat, da jeg fortsatt følte at jeg ikke hadde fått verken hjelp eller riktig diagnose. Jeg kom i kontakt med Andrew hos Volvat, som viste stor forståelse og tok meg på alvor fra første gang. Hans profesjonelle og grundige tilnærming, kombinert med en empatisk holdning, gjorde at jeg endelig følte meg sett og ivaretatt. Innen bare tre uker fikk jeg diagnosen min, noe som var en enorm lettelse etter mange år med usikkerhet.

Å få diagnosen før tredje klasse på videregående var en stor lettelse, og det fører til at den siste innspurten blir bedre enn de foregående 12 årene på skolen, hvor jeg aldri hadde følt mestring. Andrew er en svært kompetent person som virkelig lytter til deg og dine behov. Han tok også kontakt utenfor arbeidstiden for å følge opp, noe som viser hvor mye han bryr seg om pasientene sine.

Jeg er utrolig takknemlig for hjelpen jeg fikk, og den positive endringen det har hatt i livet mitt. For første gang på lenge opplever jeg å ha en bedre forståelse av meg selv og hva jeg trenger. Jeg vil derfor anbefale Andrew på det sterkeste til alle som trenger utredning, avklaring eller befinner seg i samme situasjon!

Super utredning og oppfølging!

Psykolog: Andrew Harar Skrevet

Veldig fornøyd med utredning hos Andrew. Kunnskapsrik og behagelig å diskutere med for å finne løsninger på det man trenger hjelp med. Bra oppfølging hele veien. Anbefales!

Kunnskapsrik og trygg

Psykolog: Andrew Harar Skrevet

Har gått hos Andrew for utredning av ADHD. Han har igjennom prosessen vært tålmodig og lyttende. Man føler seg sett og han tar deg på alvor. Utredningen fikk han gjennomført uten mye ventetid, og samtidig vært fleksibel. Andrew har vært flink til å følge opp og veilede til en enklere hverdag.
Anbefaler Andrew på det sterkeste!