Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eikeliklinikken
Tillitsvekkende og kunnskapsrik
Lege: Humam Sattar Husain Al-Ubaidy SkrevetMå dessverre slutte hos Humam. Han er Bærum-basert, selv bor jeg i Oslo. Veldig synd, utrolig flink og hyggelig lege.
Veldig bra og profesjonell fastlege
Lege: Humam Sattar Husain Al-Ubaidy SkrevetFastlegen har alltid tid til sine pasienter. Ringer tilbake og følger deg opp. Man får time rask når man trenger det.
Siri Merete Nordeide Grønli
Lege: Elle Marja Heatta-Speicher SkrevetSnakker seg bort fra tilstanden min og jeg føler meg ikke hørt i det hele tatt. Ei heller har hun forståelse. Stor forskjell på Elle Marja Heatta-Speicher og Siri. Elle ser et menneske helhetlig og sjekker grundig. Veldig leit at min fastlege jobber sjeldent.
Vil gi ekstra ros til den ene sekretæren(som har jobbet der lengst), hun er utrolig imøtekommende og hyggelig.
Utilgjengelig
Lege: Anders Trovik Hasle SkrevetDe få gangene jeg har forsøkt å få kontakt digitalt, tar det flere dager før det kommer respons. Prøver så å følge opp på telefon, og kommer til svarer. Etter min oppfatning, kan leger ikke tillate seg å svare når det passer, men tilstrebe feks maks 24 timer responstid. Dette er ikke godt nok.
Best
Lege: Humam Sattar Husain Al-Ubaidy SkrevetHumam er vennlig, empatisk, kunnskapsrik og effektiv. Han tar møter deg som pasient på en varm og tillitsvekkende måte, og tar seg tid til å lytte. Han har hjulpet meg og familien med store og små helseproblemer og vi kunne ikke bedt om en bedre fastlege.