Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eikeliklinikken
Aldri tilgjengelig
Lege: Anders Trovik Hasle SkrevetUmulig å nå. Jeg har vært i nød og ringt flere ganger uten noen resultater. Det virker som om han ikke bryr seg om pasientene hans.
Dyktig og empatisk
Lege: Humam Sattar Husain Al-Ubaidy SkrevetHumam er vennlig, empatisk, kunnskapsrik og effektiv. Han tar møter deg som pasient på en varm og tillitsvekkende måte, og tar seg tid til å lytte. Han har hjulpet meg og familien med store og små helseproblemer og vi kunne ikke bedt om en bedre fastlege.
Veldig fornøyd
Lege: Anders Trovik Hasle Skrevetvennlig, hjelpsom, interessert, grundig, vet når den skal sendes til en spesialist, kompetent, kan anbefale
Veldig flink
Lege: Elle Marja Heatta-Speicher SkrevetElle marja er en kjempe dyktig helsepersonell. God til å lytte, effektiv, informativ, handlingskraftig og gir det lille ekstra. Tipp topp
Fantastisk lege!
Lege: Elle Marja Heatta-Speicher SkrevetElle er en fantastisk lege som har stor kunnskap om sykdommene samt veldig god forståelse for pasienters vanskelige situasjoner. Hun er vennlig og empatisk og veldig snill. Vi føler oss heldige som har så fantastisk fastlege!