Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eikeliklinikken
Dyktig og omsorgsfull lege
Lege: Elle Marja Heatta-Speicher SkrevetJeg har følt meg svært godt ivaretatt i de årene Elle har vært fastlegen min. Hun svarer grundig på spørsmål, lytter til bekymringer og har fulgt meg godt opp i svangerskapet mitt. Selv på travle dager på legekontoret fremstår hun som rolig, og tar seg god tid til pasienten.
Engasjert og profesjonell
Lege: Elle Marja Heatta-Speicher SkrevetGir deg det lille ekstra som medmenneske når du trenger det. Ærlig om det hun ikke vet, men du føler det var godt å komme likevel. Jordnær og vakker
Dyktig og respektfull!
Lege: Elle Marja Heatta-Speicher SkrevetOpplever Dr. Elle som en dyktig og respektfull lege som tar deg på alvor. Hun er ydmyk og gir god oppfølging. Anbefales!
Beste fastlege å oppdrive
Lege: Anders Trovik Hasle SkrevetFor meg er de viktigste egenskapene hos en fastlege faglig innsikt, grundighet, evne til å se helhet, omsorg og tilgjengelighet.
Etter 10 år med Anders Trovik Hasle som fastlege, kan jeg trygt si at han er uovertruffen på alle disse egenskapene. Derfor reiser jeg gjerne de 7 milene til Eikeliklinikken når jeg trenger lege. God hjelp er verdt litt innsats.
Anbefales ikke
Lege: Elle Marja Heatta-Speicher SkrevetDet kan virke som hun har alt for mange pasienter på sin liste i forhold til kapasitet. Hun virker stresset og gjør at jeg føler at jeg må haste ut igjen nesten før jeg har satt meg. Svært ofte har hun også vikar, muligens pga videreutdanning. Jeg har opplevd flere ganger at hun glemmer å gjøre det hun har sagt til meg at hun skal gjøre.