Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Eikeliklinikken
En fantastisk lege!
Lege: Anders Trovik Hasle SkrevetAnders Trosvik Hasle har vært min fastlege i nærmere 20 år. Jeg er heldigvis sjelden syk, men de gangene jeg kontakter legen min vet jeg at jeg er i de beste hender.
Dr. Hasle er meget grundig, tar seg god tid, er lett å snakke med, alltid blid, vennlig og hyggelig.
Etter min mening må han være den beste fastlegen som finnes!
Flink og tilgjengelig
Lege: Humam Sattar Husain Al-Ubaidy SkrevetVeldig fornøyd med Humam som fastlege. Fikk raskt time, og fikk alltid hjelp til det jeg lurte på. Hadde tid til å lytte, men følte at han ikke hadde så mye kunnskap om akkurat den skaden jeg fikk i sommer. Men det kan jo være tilfeldig. Bytter fastlege på grunn av flytting.
Våken, trygg, tillitsskapende og hyggelig
Lege: Elle Marja Heatta-Speicher SkrevetElle er veldig dyktig, trygg og tillitsskapende. Lytter, kommer med råd, henviser, sørger for blodprøver der hvor det kan være nødvendig. Har mye kunnskap om det meste man lurer på. Blid og hyggelig.
Kan absolutt anbefale henne som fastlege!
Hyggelig og kunnskapsrik!
Lege: Elle Marja Heatta-Speicher SkrevetHyggelig. Kunnskapsrik. Lytter. Har respekt. Ser helheter. Henviser videre ved problemer. Ydmyk. Ung. Målbevisst
tillitvekkende
Lege: Elle Marja Heatta-Speicher SkrevetTar deg på alvor og er en god lytter. Følger skikkelig opp med undersøkelser hvis der foreligger et problem. Anbefales på det varmeste.