Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Dr. Knutsen legekontor
Ansvarsløshet
Lege: Cato Marinius Halvorsen SkrevetFullstendig uansvarlig å holde stengt i 3 uker uten andre muligheter for folk med alvorlige plager som ikke regnes som «livstruende»
Dårlig
Lege: Cato Marinius Halvorsen SkrevetKona mi er gravid. Hun vet ikke addressen så hun tok tid til å finne lege kontoret. Det var forste besøk. Hun var i klinnik 12 min etter avtale og han nekte å la hun gå inn. Jeg tror at vi bestilte en time. Men han ga oss ti min
Kunnskapsrik og empatisk
Lege: Cato Marinius Halvorsen SkrevetHar nylig byttet til denne fastlegen og er svært fornøyd. Jeg har en opplevelse av at Dr. Knutsen er kunnskapsrik, empatisk og god til å lytte. Videre har jeg inntrykk av at han er faglig interessert og har et genuint ønske om å hjelpe.
Veldig hyggelig imøtekommende kege
Lege: Cato Marinius Halvorsen SkrevetVar mitt første besøk hos denne legen, han var forståelsesfull og lyttet og snakket selv om han skrev, tok seg god og tid og forklarte, et godt møte med en god og forståelsesfull lege.
Fraråder på det sterkeste
Lege: Cato Marinius Halvorsen SkrevetTotalt uinteressert og avvisende. Flytter ikke blikket bort fra pc-en. Ikke interessert i selv sterke plager. Veldig vanskelig å kommunisere med gjennom kontoret. Opplevde det som at jeg virkelig ikke var ønsket der og ville bruke minst mulig tid og energi på meg.