Atlas Medisinske Senter

v/Atlas Medisinske Senter Dronningens gate 40 0154 Oslo

• Allmennlegespesialist og fastlege

Siste vurderinger av behandlere ved Atlas Medisinske Senter

Om du sliter litt psykisk eller er en sensitiv menneske unngå ham som lege

Lege: Allan Adrian Skrevet

Allan Adrian er en dyktig lege, men han har litt vanskelig med å håndtere sine følelser og funkerer dårlig under stress, så om du er en høysensitiv person eller trenger en som kan forstå deg og dine følelser dvs. annerkjenne deg, passer ikke ham som lege for deg.

Effektiv, kompetent og ærlig

Lege: Allan Adrian Skrevet

Jeg har hatt Allan som fastlege det siste året, helt siden jeg flyttet til Oslo. Hver gang jeg har vært hos Allan har jeg blitt tatt varmt imot og følt meg hørt. Min opplevelse av Allan er at han er en effektiv lege, som ønsker å hjelpe sine pasienter så raskt som mulig. Kanskje er Allan for noen litt direkte i stilen, men for meg gir dette også en trygghet. Hvis han ikke har kompetanse om et felt eller en medisin, så er han ærlig og forteller det rett ut. Dette er kvaliteter jeg setter pris på hos min lege. Allan er nok ikke for deg som har sterkt behov for å bli bekreftet eller å få beroligende samtaler. Men for meg er han den beste legen jeg noensinne har hatt!

Dyktig lege

Lege: Allan Adrian Skrevet

Har hatt 2 konsultasjoner med Allan, og er svært fornøyd med begge to. Han tar meg seriøst, og forklarer ting detaljert, men enkelt. Allan er også en effektiv lege, så konsultasjonene tar ikke lang tid. Profesjonell type, enkelt sagt.

Resepsjonen hovedsakelig

Lege: Allan Adrian Skrevet

Det sitter to lite hyggelige og frekke damer i resepsjonen, det er jeg ikke alene om og synes. Umulig og komme gjennom på telefonen og hvis du kommer gjennom blir du møtt med ikke imøtekommende og dårlig service. Når jeg var der sist hørte jeg de skrike og kjefte på en kunde via telefon, det var ganske skremmende.
Allan Adrian har jeg bare hatt en time med til nå og har ikke fått nok inntrykk til og skrive en vurdering av han, men det kommer.

Ble totalt avvist da jeg trengte hjelp som mest.

Lege: Allan Adrian Skrevet

Etter langvarige utfordringer med psykisk helse oppsøkte jeg Adrian Allan da jeg flyttet fastlege til Oslo. Jeg var i en fortvilet situasjon, og trengte hjelp for å legge en plan videre.

Det var absolutt ingen råd å få, og ikke en gang et papir å tørke tårer med da det brast for meg. Dette var min første konsultasjon, og det tok flere uker før jeg orket å gi ham en ny sjanse. Ved spørsmål om hvor lenge jeg hadde tenkt til å være syk under utfylling av et skjema til NAV, trodde jeg at jeg hadde hørt feil.

Man trenger omsorg når man er langt nede. Det vil du ikke få her.