Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Atlas Medisinske Senter
Useriøs klinikk, helt ok lege
Lege: Allan Adrian SkrevetKonsultasjonen jeg har hatt med min fastlege her har vært helt ok. Møtet med selve klinikken har derimot vært absurd. Har blitt møtt av en frekk resepsjonist over telefon, om jeg i det hele tatt har vært så heldig og komme igjennom på denne. Du sitter i kø i 4 minutter, for samtalen avsluttes fra deres side. En gang jeg trengte en akutt time, fikk jeg beskjed om at min fastlege ikke var tilstede, men at jeg kunne benytte meg av en annen på legesenteret. Jeg hadde ikke noe i mot dette, men ble da overrasket da jeg så min fastlege ta i mora pasienter den samme dagen. Vill styrt unna dette senteret om du ønsker og bli hørt og ikke har tid til å bruke hele arbeidsdagen din på å sitte i telefonkø.
Ok
Lege: Allan Adrian SkrevetOk lege, men følte svar på alt var det går over av seg selv. Kommer aldri gjennom på telefonen og får ikke bestilt time pga det. Når helserespons appen fungerte så gikk det fint, men ikke nå
Tilgjengelig og Trygg
Lege: Allan Adrian SkrevetHar vært pasient hos Dr. Adrian siden jeg flyttet til Oslo, og jeg setter stor pris på hans innsikt og engasjement. Han er alltid fokusert på min helse situasjon, og jeg opplever at jeg er både sett og hørt hver gang vi møtes. Han skaper 'peace of mind' med hans tilstedeværelse under konsultasjonen. Jeg anbefaler Dr. Adrian til alle som søker en dyktig fastlege.
Fantastisk lege!
Lege: Allan Adrian SkrevetFantastisk kompetent lege både når det gjelder det faglige og kommunikasjonen med pasienter. Han er en veldig effektiv så det er kanskje ikke mye meningsløs småprat hos Dr. Adrian, men han får ting gjort og det er det viktigste. Noen vil like den stilen, noen vil kanskje oppfatte det som om legen er uinteressert, men Allan Adrian er veldig dyktig. Jeg føler at jeg blir tatt seriøst og møtt med respekt, og at han har et genuint ønske om å hjelpe. Rett og slett en helt fantastisk lege!
Lytter ikke til meg som pasient
Lege: Allan Adrian SkrevetOpplever å ikke bli tatt seriøst. Går alltid ut fra legekontoret og føler meg som en byrde uansett om det er snakk om en halsbetennelse eller annen sykdom. Virker som alt skal skje i et hastverk slik at jeg opplever at jeg ikke får satt ord på det jeg kom dit for. Er veldig tungt å være syk og allerede føle at man ikke strekker til, det blir enda verre når legen virker mistroisk og ikke bruker tid på å lytte til meg.