Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tillertorget Legesenter AS
Faglig dyktig
Lege: Thor Leonard Lim Digre SkrevetDyktig lege som er rett på sak. Kan virke som han har det travelt og er arrogant, men han stiller diagnose raskt, og jeg er ikke til legen for å koseprate, så det er perfekt
OK
Lege: Thor Leonard Lim Digre SkrevetTotalt sett en grei lege jeg har faglig tillitt til,og som jeg oppfatter å ha kompetanse tilsvarende utdanning og år som praktiserende.
Men, kan oppleves som noe utålmodig og faktisk til tider litt arrogant.
Avslørende kroppsspråk.
Finner alltid en løsning i pilleform
Lege: Børge Lønnebakke Norberg SkrevetJeg var veldig fornøyd med han de første årene, og har tatt mange positive opplevelser med denne legen. Han spurte alltid hvordan jeg hadde det, huska meg fra time til time og komplimenterte meg om jeg hadde nyfarget hår.
Men det kom til et punkt hvor han plutselig skiftet. Han hadde ikke tid og så nesten ikke på meg når jeg snakket. Jeg fikk litt inntrykket at han ikke gjorde det han kunne lengre. Uansett hva jeg kom med, fysisk eller psykisk, virket det som alt kunne fikses med en eller annen pille.
Det endte med at jeg byttet fastlege.
Var bedre før....
Lege: Børge Lønnebakke Norberg SkrevetJeg var veldig fornøyd med ham som lege de første årene, men nå er litt "samlebånd" mentalitet... Alltid forsinket.. Flink til å gi nok tid på ordinære timer!
Men føler at jeg må vite hva som feiler meg og hva jeg ønsker at han skal gjøre på forhånd.. (blodprøver, henvisninger, sykmld osv) Savner at han henviser videre når han ikke kan hjelpe selv.
Han har valgt riktige hylle!
Lege: Thor Leonard Lim Digre SkrevetEnestående lege!
Kjapp og dyktig. Ikke noe utenomsnakk. Han kan sitt fag. Høflig og grei.