Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tillertorget Legesenter AS
Super fastlege
Lege: Børge Lønnebakke Norberg SkrevetBåde min datter og jeg har hatt Norberg som fastlege i mange år. Og kan ikke komme på noe negativt å si. Det er en rolig og behagelig lege som alltid tar seg tid. Han er rett og slett en perfekt fastlege for oss.
Virkelig profesjonell lege
Lege: Børge Lønnebakke Norberg SkrevetHadde Børge som fastlege i ca 3 år, byttet pga flytting. Har ingenting og utsette på behandlingen, hastet seg aldri gjennom timene og fremstod svært empatisk. Klarte å prate med han om ting som jeg ikke kunne prate med andre om.
Den beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Børge Lønnebakke Norberg SkrevetHan er lyttende og tar deg på alvor.Flink til å kommunisere og tar seg god tid når jeg kommer.ANBEFALES!!!
Stor takhøyde - alle behandles likt
Lege: Børge Lønnebakke Norberg SkrevetVennlig, lyttende. Tar folk på alvor. God samtalepartner. Populær, og kort venting på time, minus for å ligge litt etter skjema. For informasjon- han har studentundervisning i blant med medisinstudenter ved Ntnu, gir dårligere tilgjengelighet på onsdager.
Flink og det lille ekstra
Lege: Torunn Hilstad SkrevetHu e magisk. Mamma på 50 sett pris på a, og æ på 25 gjør det. Tilpassningsdyktig dame. Man blir rett og slett sett..