Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gågaten Legesenter
fantastisk
Lege: Eva Lise Wendt SkrevetKan være litt lang ventetid, men ved raskt behov får man eventuelt time hos den andre legen ved kontoret den samme dagen dersom det ikke er flere ledige timer. Ellers er alt supert og jeg har ingenting og klage på.
God på noen områder, dårlig på andre
Lege: Eva Lise Wendt SkrevetSvært omtenksom og flink i noen situasjoner. Svært lite imøtekommende og dårlig på å henvise videre da det oppstod en situasjon med alvorlig sykdom hun ikke kunne noe om.
Lege som lytter, hyggelige mennesker
Lege: Eva Lise Wendt SkrevetFår time samme dag/neste dag hvis barna er syke, og hvis hun ikke har ledig får vi time hos Auensen isteden. Hvis vanlige kontroller så får vi time etter noen dager. Hun er blid og lyttende, forklarer grundig og tar deg på alvor. Veldig hyggelige kontordamer også.
Familiens trygge støtte i vanskelige perioder
Lege: Eva Lise Wendt SkrevetHun virker faglig trygg, effektiv, ikke for mye føleri, men opptatt av veien videre. Likevel kjennes hennes empati mer en god nok . Kan ikke få fullrost henne !
Empatisk og meget faglig dyktig.
Lege: Eva Lise Wendt SkrevetEn flott lege jeg stoler 100% på. Lyttende og full av omsorg.