Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gågaten Legesenter
Empatisk og tilstedeværende
Lege: Lars Aamann SkrevetLars er en fantastisk fastlege, og jeg er så glad jeg har ham. Han gir opplevelsen av at han har god nok tid til å høre deg ut, gir støtte og oppmuntring og gir en følelsen av å bli sett og godt ivaretatt. Jeg anbefaler Lars på det varmeste.
Lett å kommunisere med.
Lege: Lars Aamann SkrevetEn person det er lett å kommunisere med. Sympatisk. Han henviser raskt til spesialister hvis man ønsker det.
En fantastisk lege
Lege: Eva Lise Wendt SkrevetJeg flyttet til Oslo og skiftet derfor lege. Jeg har savnet Lise Wendt og synes dere som er hennes pasienter er utrolig heldige.
Kunnskapsrik og imøtekommende
Lege: Eva Lise Wendt SkrevetEn flott lege jeg stoler 100% på. Lyttende og full av omsorg. Dyktig og ser hele mennesket - somatiske lidelser og sammenhengen mellom denne/disse og psykiske lidelser.
Rekvirerer videre undersøkelser raskt. Følger deg opp. Legger timer til rette hvis det er nødvendig - slik at du slipper å vente (før/etter alle de andre pasientene).
Tilgjengelig - alltid mulighet for hastetime hvis det trengs.
Kan tidvis være forsinkelser - tenker at det må være sånn - jeg får jo også ekstraservice når det trengs - når jeg må vente litt - er det nok andre som har trengt litt ekstra.
Fantastiske legesekretærer. Hyggelig stemning.
Trygg,Respekt full .
Lege: Lars Aamann SkrevetJeg er veldig fornøyd med Lars Aamann. Han er en hyggelig person og En lege som jeg føler meg komfortabel med. Jeg føler meg alltid velkommen tilbake!!!