Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved GMS Legekontoret
Den beste Flylegen
Lege: Inge Nessiøy SkrevetGenuint intressert, tar seg tid, er hyggelig, kommer med gode forslag, dyktig. Synd han ikke har ledig plass på lista!
En veldig god lege.
Lege: Maria Vøyvik SkrevetJeg har vært hos Maria Vøyvik 1-2 ganger i måneden det siste året pga. langtidssykdom.
Hun tar seg alltid god tid når det trengs, jeg har aldri følt at hun har hastverk, selv ikke når vi har overskredet timen betydelig.
Hun er nøyaktig, og er det noe hun er usikker på ringer hun til spesialister mens jeg er tilstede.
Hun vekker tillit og har aldri tvilt på noe jeg har sagt.
Det virker som om hun virkelig bryr seg om pasientene
En veldig god fastlege å ha!
Liten tillit.....
Lege: Kishananth Velauthapillai SkrevetNår legen søker etter sykdomstegn / symptomer på nett etter å ha fått vite hva det ønskes hjelp med (i legetimen), reduserer det min tillit til vedkommende lege. Når man får en utskrift fra nettet (som like gjerne kunne blitt lest hjemmefra), stiller man seg spørsmål om hvor trygg / sikker legen er i sin faglige vurdering. I tillegg søk etter hvilke blodprøver / hvilke undersøkelser videre.....Godt mulig dette ble gjort for ikke å glemme noe (leger er også mennesker...), men virket ikke spesielt betryggende.
veldig dyktig
Lege: Mona Helen Ringstad SkrevetHun er hyggelig og grei. Hører altid på hva du har å si... flink til å ta en bra vurdering av symptomer og gir deg bra behandling, sender ofte henvisning vidre selv. Vikaren var ikke noe særlig... men er super fornøyd med Mona.
Kjempe koselig lege
Lege: Kishananth Velauthapillai SkrevetDyktig og koselig lege. Tar seg god tid til pasienter og ikke så veldig forsinket. Tar pasienten på alvor ..