Mona Helen Ringstad
Har vært pasient hos legen i 15 år. Hun er meget dyktig, lyttende, tar initiativ og får ting gjort. Hun følger meget raskt opp og er den beste lege jeg noengang har hatt
Dr Ringstad er min fastlege gjennom 14 år og jeg er storfornøyd med henne. Hun er forståelsesfull og snill, og hun er effektiv når det kommer til henvisninger og oppfølging generelt.
Min fastlege, hun lytter, ser deg, og tar seg tid. Hun henviser videre til spes., eller ringer direkte til spes. på a-hus om hun er usikker og ringer pasienten opp igjen samme dag/dagen etter.
Når jeg ankommer hennes kontor er det alltid hyggelig, føler deg velkommen til å dele det som gjelder og du blir sett, hørt på og bli verdsatt.
Mona Helen Ringstad er en super fastlege! Tar deg på alvor, ikke redd for å henvise til spesialister, glimt i øyet og veldig menneskelig. Utrolig synd at hun jobber på dette legekontoret, da folkene i resepsjonen aldri burde ha jobbet med mennesker. De er uhøflige, spydige og snakker nedlatende til pasientene.
Lytter til pasienten å tar ting på alvor.
Føler meg alltid trygg når jeg er hos henne. Har ingen ting negativt å si om henne.