Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved GMS Legekontoret
Flink, grundig, kunnskapsrik
Lege: Maria Vøyvik SkrevetEn fantastisk flink lege. Lyttende, faglig god,tar deg på alvor. Grundig, tilgjengelig og ikke minst - hyggelig :)
Fantastisk lege! Kan dessverre ikke si det samme om legekontoret
Lege: Mona Helen Ringstad SkrevetMona Helen Ringstad er en super fastlege! Tar deg på alvor, ikke redd for å henvise til spesialister, glimt i øyet og veldig menneskelig. Utrolig synd at hun jobber på dette legekontoret, da folkene i resepsjonen aldri burde ha jobbet med mennesker. De er uhøflige, spydige og snakker nedlatende til pasientene.
Lyttende.
Lege: Kishananth Velauthapillai SkrevetKunnskapsrik, oppdatert da du kommer inn på kontoret.
Følger opp. Avslappet og lyttende. Tar seg tid til å undersøke. Føler at han konfererer med kolegaer om han tviler på noe.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Hallvard Emorsten SkrevetFikk svar på alt jeg lurte på .Ny fastlege for meg og det virket lovende. Ville undersøke videre mitt problem.
Passer ikke som fastlege.
Lege: Hallvard Emorsten SkrevetHyggelig og trivelig kar men virker lei jobben sin. Skriver resepter og sykemeldinger men ellers uintressert i ordentlige løsninger. Hade heller passet som inkallingsvikar på legevakta.
En gang syntes jeg han brukte feil måte på behandling og jeg ble kallet firkanta når jeg kritiserte.
Er ikke til stede alle dager. Glad i fellesferie..